GENERAL

Vladimir Putin trimite un AVERTISMENT de ULTIMA ORA după ce Finlanda a decis aderarea la NATO

 

nato2 610x300 1

Avertisment de ultimă oră din partea Rusiei după ce Finlanda a decis că vrea să adere la NATO. Putin amenință cu un război nuclear în cazul în care lucrurile se vor concretiza. Întreg globul este în stare de șoc.

Rusia se pregătește de un război nuclear după ce Finlanda a decis că vrea să adere la NATO. Anunțul făcut de președintele țării i-a înfuriat pe oficialii de la Moscova care au în plan să schimbe tactica.

Menționăm faptul că și Ucraina, dar și Suedia sunt la un pas să între în NATO, lucruri care devin îngrijorătoare pentru Vladimir Putin. O reacție în acest sens a venit de la vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei.

Într-o postare pe contul de Telegram, acesta avertizează că pomparea de arme din partea NATO către Ucraina ”cresc” posibilitatea unui conflict între NATO și Rusia.

Rusia amenință NATO cu un război nuclear
Totodată, el a mai adăugat că acest conflict s-ar putea transforma oricând într-un război nuclear.

„Pomparea Ucrainei de către țările NATO cu arme, mercenari și desfășurarea de exerciții cresc probabilitatea unui conflict direct și deschis între NATO și Rusia. Un astfel de conflict are întotdeauna riscul să se transforme într-un război nuclear cu drepturi depline”, a scris pe Telegram Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei.

La rândul său, Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a transmis un avertisment. El consideră aderarea Finlandei la NATO o amenințare pentru Rusia.

În tot acest timp, războiul din Ucraina continuă, iar Volodimir Zelenski a venit cu o propunere pentru Putin. Acesta a anunțat că este dispus să elibereze prizonieri ruși în schimbul evacuării soldaților ucraineni captivi în uzina Azovstal din Mariupol, aflată sub asediu, însă Rusia nu a decis încă dacă va fi sau nu de acord.

Vladimir Putin este pregătit să piardă războiul din Ucraina?
Și pe Insula Șerpilor au loc lupte grele, iar în cazul în ca Rusia își va instala sistemele antiaeriene și bateriile lansatoare de rachete de croazieră va putea domina întreaga zonă de nord-vest a Mării Negre.

În ciuda acestor lucruri, Vladimir Putin ia în calcul și un scenariu în care Rusia va fi învinsă. În acest sens, liderul de la Moscova le-ar fi spus deja jurnaliștilor propagandiști să vorbească mai mult despre cum armata rusă se luptă în Ucraina cu întreaga Uniune Europeană și NATO.

Această informație a fost făcută publică de Direcția de spionaj de la Kiev, însă pare. ani confirmată și de dezbaterile care au loc în presa rusă.

Totodată și imaginile cu vagoane pline cu soldați morți sunt o altă dovadă clară că războiul din Ucraina nu a funcționa conform planului lui Vladimir Putin.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.