fbpx
GENERALNOUTATI

Vladimir Putin influenţat de Poliţia Legionară? Miliţiile civile fac ordine la Moscova

putin_6-465x390Influenţat de Poliţia Legionară? Partidul de guvernământ Rusia Unită, al lui Vladimir Putin, va forma patrule civile pentru menținerea ordinii publice și contracararea micii criminalități.

După ce anul trecut a fost adoptată legea care permite cetățenilor să participe la păstrarea ordinii, grupuri de „vigilantes” din Rusia Unită, recrutați din rândurile companiilor private de securitate și ale asociațiilor paramilitare de cazaci, scrie Kommerssant, citând surse din interiorul partidului, conform Evz.ro.

Patrulele, compuse din trei sau patru inși, „cu aspect atletic”, ar trebui să-și înceapă la sfârșitul lunii acesteia sau la începutul lui iunie misiunile care vor consta în monitorizarea cartierelor Moscovei. Țintele lor sunt mica criminalitate, parcarea ilegală, traficul de droguri, ei trebund să-i „umilească” pe violatorii ordinii publice.

Patrulele vor purta uniforme cu însemnele Partidului Rusia Unită și vor filma acțiunile de mică criminalitate surprinse în flagrant și le vor publica pe un „zid al rușinii” de pe internet.

Poliția Legionară a fost o organizație concepută după modelul unităților paramilitare naziste, liderii ei considerând-o versiunea românească a SA germane. Înființată formal la 6 septembrie 1940, ea avea scopul de a apăra noul regim naţionalist și de a-i elimina pe adversarii acestuia. Sursa: NapocaNews

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.