Vladimir Putin: Europenii se sting. De ce sa ne dorim si noi casatorii GAY? Nu produc copii!

Presedintele rus, Vladimir Putin, a lansat o serie de atacuri la adresa tarilor europene, care si-ar fi pierdut “valorile crestine” si a negat ca in Rusia este discriminata comunitatea LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transsexual).

Putin sustine ca legea ce a declansat atatea controverse nu incalca legile minoritatilor sexuale, scrie www.pinknews.co.uk.

Putin s-a aflat joi la Clubul International de Discutii Valdai, ocazie cu care a insistat ca legislatia rusa interzice numai “propaganda relatiilor netraditionale sexuale intre minori”, si oricum “nu incalca drepturile minoritatilor sexuale”.

Putin a continuat spunand ca, desi unele tari europene au introdus casatoriile intre persoane de acelasi sex, “europenii se sting… si casatoriile homosexuale nu produc copii”.

Citiți și:  ALERTĂ NATO! Putin trimite rachete hipersonice la Kaliningrad! Marile capitale europene pot fi lovite în câteva minute!

“Vreti sa supravietuiti acceptand imigranti? Societatea nu poate absorbi un asemenea numar de imigranti. Sa facem alegerea noastra, cum e mai bine pentru tara noastra”, a continuat acesta, facand legatura cu traditiile culturii ruse.

“Fara valorile din inima crestinismului si altor religii ale lumii, fara norme morale modelate timp de milenii, oamenii isi vor pierde in cele din urma demnitatea umana”, a subliniat acesta.

Putin a criticat Europa occidentala, unde “orice identitate traditionala… inclusiv identitatea sexuala, este respinsa… Este o politica ce pune semnul de egalitate intre familiile cu multi copii cu familiile de acelasi sex, credinta in Dumnezeu cu cea in Satana”.

“Dreptul oricarei minoritati de a fi diferita trebuie respectat, insa dreptul majoritatii nu trebuie pus sub semnul intrebarii”, a mai spus acesta. De Ana Ilie – Ziare.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Reacția SUA privind intervenția din Kazahstan a declansat FURIA Rusiei

Un cometariu

  1. Propaganda pro gay este una dintre cele mai josnice fenomene. Nu sant normali cei care accepta casatoria intre pers. de acelasi sex. Este dezgustator, occidentul a devenit decadent, homosexuali, prostituate, droguri, si se autointituleaza ca ar fi popoare dezvoltate. Vor sa "dilueze" popoarele europene cu imigranti din lumea a treia pentru-ca un om din mai multe rase nu stie exact pe care radacina din care s-a facut sa o accepte ca fiind propria linie de sange. Si sa fie si tolerant cu gay. Drept urmare, este mult mai usor sa fie o sluga servila. Vor sa faca baza materiala pentru prototipul cetateanului viitor, amestecand toate rasele laolalta care nici ei nu vor sti exact ce si cine sant. Si bineinteles sa fie homosexuali. NU ESTE voie ca acest fenomen sa se raspandeasca, trebuie stopat, interzis, anihilat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.