fbpx
GENERAL

Vladimir Putin e în stare de șoc. S-a împușcat chiar acum! Este Breaking News

vladimir putin 696x393 1

Lovitură totală pentru liderul de la Kremlin după ce unul din oamenii săi de încredere s-a împușcat. Acesta a fost transportat de urgență la spital și se află în stare gravă la terapie intensivă. Nu se știe exact care este motivul pentru care a recurs la acest gest.

Bărbatul care transporta servieta cu controale nucleare a lui Vladimir Putin a fost găsit împușcat la domiciliul său. Vadim Zimin, colonel în retragere în cadrul Serviciului Federal de Securitate, fusese însărcinat cu servieta cu comenzile nucleare rusești care îl însoțește întotdeauna pe liderul de la Kremlin.

Rolul său precis în anturajul lui Putin este neclar
Vadim Zimin, în vârstă de 53 de ani, este în stare gravă și se află la terapie intensivă, spun rapoartele. Colonelul în retragere din cadrul Serviciului Federal de Securitate fusese însărcinat cu servieta cu comenzile nucleare rusești, care îl însoțește întotdeauna pe liderul de la Kremlin.

Se știe că el a îndeplinit acest rol și pentru fostul președinte Boris Elțîn. El a continuat în serviciul de securitate ajungând până la rolul de colonel sub conducerea lui Vladimir Putin, dar rolul precis al fostului spion KGB nu este clar. Nu există decât o singură fotografie a secretosului colonel.

Zimin a fost găsit cu răni prin împușcare în bucătăria apartamentului său din Krasnogorsk, în regiunea Moscovei. În acel moment, concubina sa – medic – era plecată să trateze răniții din războiul lui Putin din Ucraina, transmite Mirror.

Fostul spion era vizat de o anchetă penală
Evenimentul a avut loc în timp ce Zimin se confrunta cu o anchetă penală pentru o presupusă luare de mită, după ce s-a alăturat serviciului vamal într-o funcție de conducere, a relatat Moskovsky Komsomolets.

El se afla în arest la domiciliu din cauza dosarului penal, dar a negat orice abatere.

Zimin a fost găsit de fratele său, care se pare că se afla în baie în momentul în care s-ar fi împușcat. El zăcea într-o baltă de sânge, cu o rană la cap, iar alături de trupul său se afla un pistol Izh 79-9TM.

În servieta pe care acesta o căra mereu după el pentru președintele rus se află dispozitivul de lansare al rachetelor strategice ale Kremlinului. Se știe că Putin a tachinat în mai multe rânduri Occidentul privind ofițerul care poartă codurile nucleare și care este mereu vizibil lângă el. El a făcut acest lucru în aprilie, când a participat la funeraliile politicianului ultranaționalist Vladimir Jirinovski la Moscova.

Sursa: capital.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.