Vladimir Putin A EXPLODAT! Acuzaţii grave la adresa Occidentului

Vladimir Putin a declarat în ultimul său mesaj video că Rusia a devenit o victimă a „ anulării culturii” la modă în Occident. În opinia sa, cultura rusă este acum supusă ostracismului public în Occident, există o „anulare a faptelor evidente, a cărților, a numelor de personalități publice istorice și contemporane, scriitori”.

Vladimir Putin se arată extrem de nemulțumit de faptul că Occidentul interzice cultura rusească, atrăgând atenţia asupra faptului că în multe țări europene „Ceaikovski, Șostakovici şi Rahmaninov sunt excluși de pe afișele de concerte. De asemenea, scriitorii ruși și cărțile lor sunt interzise”, a mai spus președintele rus, citat de Interfax.

Occidentul încearcă să anuleze o țară întreagă veche de o mie de ani
Liderul de la Kremlin mai spune că tocmai ei: vorbesc despre discriminarea progresivă a tot ceea ce are legătură cu Rusia. Cu toată conviețuirea și uneori încurajarea elitelor conducătoarea.

Ptin reaminteţete Occidentului că ultima dată când o astfel de campanie în masă de distrugere a literaturii inacceptabile a fost efectuată de naziști în Germania în urmă cu aproape 90 de ani.

Citiți și:  Viktor Orban, declarații care il vor cutremura pe Vladimir Putin. News alert

Vladimir Putin: Astăzi încearcă să anuleze o țară întreagă veche de 1.000 de ani, poporul nostru. Vorbesc despre discriminarea progresivă a tot ceea ce are legătură cu Rusia. Ceaikovski și Rahmaninov sunt excluși de pe afișe, scriitori ruși și cărțile lor sunt interzise. Ultima oară, naziștii din Germania, în urmă cu aproape 90 de ani, au purtat o astfel de campanie de distrugere a unei culturi indezirabile, a transmis Vladimir Putin în ultimul său mesaj.

Putin, despre ştirile false cu privire la organele de stat ale Federației Ruse
Președintele rus Vladimir Putin a semnat legi care introduc modificări privind răspunderea pentru informații false despre activitatea organelor de stat ale Federației Ruse în străinătate; amenzile se vor ridica la 5 milioane de ruble, termenele maxime ale închisorii de până la 15 ani.

Astfel, potrivit modificărilor, articolul 207.3 din Codul penal al Federației Ruse se aplică și „difuzării publice sub pretextul unor rapoarte fiabile de informații false în mod deliberat, care vizează discreditarea exercitării de către organele de stat ale Federației Ruse a atribuțiilor lor în afara teritoriul Federației Ruse.”

Citiți și:  Putin: "Sancțiunile Occidentului seamănă a declarație de război!"

Similar, prin analogie cu răspunderea pentru falsurile despre Forțele Armate ale Federației Ruse, va fi pedepsit cu o amendă în valoare de 700 de mii la un milion și jumătate de ruble sau închisoare de până la trei ani.

Aceeași faptă săvârșită prin folosirea unei poziții oficiale, sau de către un grup de persoane sau „cu crearea artificială de dovezi de acuzare” sau „din motive mercenare”, sau „pe motive politice, ideologice, rasiale, naționale sau ură, vrăjmășie religioasă”, se pedepsește cu amendă în valoare de la trei milioane până la cinci milioane de ruble sau închisoare pe un termen de la cinci până la 10 ani.

Dacă faptele menționate au provocat consecințe grave, atunci se pedepsesc cu închisoare de la 10 la 15 ani, spun amendamentele, potrivit interfax.ru.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *