Vladimir Kvachkov: Covid-19 este o operațiune globală de reducere a populației

Analiza unui fost colonel rus de informații

Vladimir Kvachkov este fost colonel în Serviciul de Informații Militare din Rusia (GRU) și doctor în științe militare. Un videoclip în care este intervievat de un jurnalist rus a început să devină viral pe Internet după ce a fost încărcat pentru prima dată pe YouTube pe 25 martie 2020. Cu toate acestea, declarațiile sale au început în curând să fie cenzurate de diferitele platforme sociale și videoclipul eliminat, în mijlocul unui climat de cenzură nemaivăzut până acum, care sfârșește prin a da motivul multor lucruri susținute de Kvachkov în interviu. Printre altele declarații controversate, fostul colonel a avertizat că urgența cu coronavirus va fi utilizată la nivel global cu două obiective principale: aplicarea mecanismelor de control și reducerea populației.

O opinie care coincide cu cea a unui alt analist rus de informații, Daniel Estulin, care de luni de zile explică că interesul puterilor globale de a conduce toate eforturile către „soluția magică” a unei vaccinări în masă, ar avea ca obiectiv modificarea capacitatea de fertilitate umană.

Principalele declarații ale lui Vladimir Kvachkov în interviul cenzurat:

„Fenomenul coronavirusului (COVID 19), care a fost descris în mod fals ca o pandemie, trebuie examinat din perspectiva Puterilor Globale: Puteri religioase, Puteri politice, Puteri financiare, Puteri economice și Puteri naționale. Coronavirusul trebuie considerat o strategie globală. Exact asta trebuie să ne gândim la coronavirus. Sunt exerciții de comenzi militare asupra oamenilor de către puterile ascunse care controlează Umanitatea. Acesta este adevăratul obiectiv al crizei de sănătate a coronavirusului (COVID 19) ”.

Scopul puterilor oculte și sioniste este de a reduce populația lumii. Aceasta este ideea sa fixă, de a reduce populația lumii. Ei cred că există prea mulți oameni normali pe lume. Pentru ei, trebuie să existe aproximativ 100.000.000 de oameni care comandă și maximum 1.000.000.000 de oameni care îi servesc ca sclavi. În acest fel, vor putea trăi în bogăție pe pământ. Pentru că noi, oamenii obișnuiți, suntem prea mulți ”.

Acesta este motivul pentru care coronavirusul și criza financiară pe care a provocat-o coronavirusul sunt la fel de strâns legate între ele într-una și în cealaltă. Scopul său este să interzică mișcările oamenilor din întreaga lume și să abolească libertățile umane. Acestea urmăresc să limiteze drepturile și libertățile și să înspăimânte oamenii ””.

Citiți și:  CEL MAI IMPORTANT EXPERT SUD-AFRICAN PE CORONAVIRUS: „SCOPUL VACCINURILOR ESTE DE A CONTROLA ȘI UCIDE O MARE PARTE A POPULAȚIEI”

„Primul obiectiv este reducerea populației mondiale. Este o țintă satanică. Al doilea obiectiv este de a prelua puterea, iar al treilea are legătură cu finanțele și controlul economiei ”.

„Știm deja obiectivul financiar, cel puțin cei dintre noi care urmăm această problemă cu coronavirusul. Acum, pentru orice produs este pe piață – vă rog să-mi dați creionul pentru o clipă – … Să presupunem că acest creion valorează un dolar SUA sau o rublă rusă. Pentru fiecare creion, de 20 de ori această valoare a fost emisă în numerar, în bilete la ordin sau în acțiuni sau alte instrumente financiare derivate ”.

„Ceea ce vreau să spun este că, dacă luați adevărata valoare a creionului, adică un dolar sau o rublă, veți vedea că s-au creat diferite hârtii care depășesc de 20 de ori valoarea inițială a unui dolar sau a unei ruble. Acesta este modul în care relația economică și financiară a trecut de la economia reală la o economie virtuală. Este o bulă financiară. Și asta se adaugă, din câte știu eu, de la un pătrilion la 200 de miliarde de dolari. Este un balon care trebuie dezumflat. Rezerva Federală SUA, cred pentru februarie, a dictat o dobândă de 0% pentru depozite. Astăzi, în multe țări, acestea au chiar o rată a dobânzii negativă. Ceea ce înseamnă că, dacă faci un depozit de 100 de dolari, aceștia îți vor da în jur de 90 sau 95 de euro în schimb. Cel puțin o să-ți păstrezi banii. Chiar acum ne acordă dobânzi negative la depozitele de bani. Deci, acea bogăție trebuie dezumflată. Dar cum? Din nou prin această artificială criză internațională. Vedem economia prăbușită ”.

„Puterile ascunse au creat atacurile din 11 septembrie 2001 în Statele Unite și acum au nevoie de un alt pretext pentru a-și spori controlul asupra umanității. De aceea au creat coronavirusul. Deci, este evident că oamenii de știință chinezi au creat acest coronavirus (COVID 19) și l-au răspândit intenționat, inițial în Wuhan, China. De acolo cele două tulpini diferite. În China, când a început coronavirusul, aceștia s-au împiedicat de coronavirus. Așa că tovarășul Xi s-a dus la Wuhan, China și acolo, a pus fracțiunea pro-americană în locul lor. În China, totul nu este calm. Există o fracțiune patriotică apropiată de noi rușilor, condusă de Xi Jinping și o altă fracțiune care este în favoarea statului profund chinez (statul profund globalist), compus din foști membri ai Partidului Comunist Chinez, care este mai mult orientat către bani [burghezia comunistă globalistă chineză], care sunt cei care, desigur, au folosit coronavirusul din Wuhan pentru a obține puterea politică și puterea economică. Și, în consecință, coronavirusul sa încheiat în China. De atunci, coronavirusul (COVID 19) a dispărut în China și s-a răspândit în Europa ”.

Citiți și:  Florin Zamfiresc, fara speranță! „Guvernele nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută”

Ne injectează propagarea psiho-informativă. Este o operațiune a puterilor mondiale comandată de mass-media în serviciul puterii sioniste deghizate în liberali. Ei sunt cei care creează teroare acum. De aceea trebuie să ne ocupăm de acest fenomen al coronavirusului (COVID 19) în același mod ca și cum ar fi să ne confruntăm cu o operațiune militară ”.

„Coronavirusul are și a patra dimensiune, cea economică:

1-. Primul este religios, distrugerea oamenilor; reducerea populației mondiale.

2-. Al doilea este stabilirea controlului asupra Umanității.

3-. Al treilea este de a dezumfla balonul financiar.

4-. Iar al patrulea este reducerea dimensiunii sale geoeconomice ”. „Vă spun asta din perspectiva unui comandament al Centrului de Apărare pentru Studii Strategice al Statului Major Rus. Aceasta este perspectiva mea asupra situației actuale a coronavirusului (COVID 19) ”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *