fbpx
GENERAL

Vlad Zamfirescu și Diana Roman s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nuntă

Vlad Zamfirescu și Diana Roman s-au căsătorit religios 

Vlad Zamfirescu, fiul actorilor Florin Zamfirescu și Valeria Sitaru, și aleasa inimii lui, actrița Diana Roman, s-au căsătorit religios. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 9 septembrie 2023, iar nașii au fost Valentin Teodosiu și soția sa, Luminița Erga, potrivit click.ro.

Vlad Zamfirescu și soția lui s-au cununat religios la Parohia Oțetari, iar apoi evenimentul a continuat în aer liber, pe terasa Teatrului Național, unde invitații, în mare parte colegi de breaslă, s-au distrat pe cinste. Printre invitați s-au numărat și Elvira Deatcu, Marius Manole,Andreea Chirițescu, Ana și Monica Odagiu, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică.

Vlad Zamfirescu, actor, regizor, manager la Teatrul Bulandra, și frumoasa actriță Diana Roman, angajată a Teatrului Nottara, au făcut cununia civilă în luna mai. 

vlad-zamfirescu-si-diana-roman-s-au-casatorit-religios.-primele-imagini-de-la-nunta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vlad Zamfirescu și Diana Roman au strălucit în ziua nunții 

Mireasa a strălucit într-o rochie albă, de prințesă. Vlad Zamfirescu a arătat foarte elegant, într-un costum compus din pantaloni, vestă neagră și sacou de culoare gri. Stilista Adina Buzatu a fost cea care l-a îmbrăcat pe actor. 

„Ne cunoaștem de mulți ani, am și lucrat la proiecte împreună, era normal să aibă încredere în mine când venea vorba de ținuta pentru un moment atât de important. A mers pe mâna mea 100%, fără o secundă de ezitare când, luând în calcul aspectul fixzic, locația și stilul petrecerii, am înlocuit smokingul negru cu un dinner jacket gri- perlat, cu revere din mătase naturală ton sur ton. Culoarea îi flatează cromatica punându-i în evidență ochii. Am ales ansamblul monocrom în nonculoarea negru format din pantofi, pantaloni și vestă care, pe lângă efectul vizual excepțional asupra siluetei și staturii, conferă ținutei un aer retro modern de Great Gatsby contemporan 

În aceeași idee, am înlocuit papionul cu cravata realizată manual din mătase naturală, pusă în evidență de acul de guler al cămășii desprins și el din tendințele perioadei interbelice.(…) Vlad a adoptat o ținută de dandy modern, iar Diana a arătat excepțional într-o rochie aparent simplă, dar cu o volumetrie și o realizare care i-au pus în evidență frumusețea și naturalețea”, a declarat Adina Buzatu, pentru Click! 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.