Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

Vlad Miriță, de la EuroVision, SPRIJINA Referendumul Pentru Familie

vmr

Vlad Miriță, solistul care a reprezentat România împreună cu Nico la Concursul Muzical Eurovision din Belgrad, Serbia în 2008, cântând piesa „Pe-o margine de lume”, și-a declarat public sprijinul pentru Referendum.

Artistul Vlad Miriță, mesaj pro Referendum: Familia este esențială pentru bunul mers al societății, iar familia începe prin căsătorie, adică uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie

Referindu-se la cei care denunță costurile referendumului, Vlad Miriță arată că cele „trei milioane de oameni care au cerut acest demers, cotizează lunar la bugetul de stat, iar în aproximativ 3 ani de când s-au strâns semnăturile, acești cetățeni au cotizat la stat o sumă cu care se puteau organiza 360 de referendumuri”.

Bun argument.

Pe lângă acesta, mai este cel cu “democrația costă, ce sa facem, să nu mai ținem alegeri?” și “banii vor fi cheltuiți oricum, fie că mergi sau nu”. Ușor de folosit pentru combaterea inepțiilor din psihoza generată de mass media.

vlad mirita 1

„Să spui că este un referendum foarte costisitor și că se puteau face multe alte lucruri utile pentru societate cu banii aceia este o dovadă de rea intenție și de proastă înțelegere a democrației”, a precizat Vlad Miriță.

Cântărețul a făcut referire la țările occidentale spunând că „au foarte multe lucruri frumoase și utile pe care e bine să le preluăm în societatea românească, dar sunt și lucruri mai puțin benefice, iar noi, ca oameni înțelepți cu discernământ, putem face diferența și putem prelua nu totul la pachet, ci în parte ceea ce este bun”.

Un lucru util din America ar fi primul amendament.

Alt lucru util ar fi al doilea.

Un lucru mai puțin benefic ar fi manuale de gen în școli primare sau lecții predate de un transexual demonic.

Vlad Miriță a încheiat cu următorul mesaj: „Familia este esențială pentru bunul mers al societății, iar familia începe prin căsătorie”, adică „uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie”

Luați-vă 2 minute din timp să-i dați like lui Vlad Miriță pe facebook și pe unde mai apucați.

Omul și-a asumat linșajul mediatic, susținând cu demnitate voința poporului și demersul istoric al Referendumului pentru căsătorie. – Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.