Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIOPINII

“Visuri la cheie” – o emisiune de rahat!

visurilacheie

De dragul ratingului, postul ProTV a dezvoltat recent o emisiune de cea mai neagra mizerie… “Visuri la Cheie“.

In seara asta, ma uitam din lipsa de ocupatie la tembelizor fix pe acest program demn de tot dispretul.

Am observat cum “ajuta” un orb…. cei de la Grupama si Casa Rusu sub aripa ProTV.

Cine intelege bine, cine nu …nu.

Parerea mea simpla: rating pentru postul de televiziune al jegului Adrian Sarbu, reclama pentru firmele respective pe spatele unor batuti de soarta.

Citez de pe site-ul ProTV:

Echipa “Visuri la cheie” a implinit un nou vis! Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist Dragos Isacescu au ramas de data aceasta in Bucuresti si au facut cunostinta cu membrii familiei Ilioaica.

Drama in familia Ilioaica a inceput atunci cand Stefan s-a nascut prematur si a fost nevoit sa stea o perioada indelungata la incubator. Vederea lui a fost grav afectata de lumina puternica, cauzandu-i leziuni, care, in final, au dus la orbire.

Parintii au renuntat la tot ce aveau pentru a putea plati operatiile si tratamentele fiului lor. In ciuda problemei de sanatate, Stefan este un exemplu, nu doar pentru familia sa, ci pentru toti cei care il cunosc. Are o vointa de fier, este puternic, sigur pe el, merge la un liceu normal unde are rezultate remarcabile si este olimpic la informatica.

Pe parcursul celor doua saptamani in care echipa “Visuri la cheie” a renovat complet casa familiei Ilioaica, cei cinci membri au pleca in vacanta, iar atunci cand s-au intors nu au primit doar o casa complet renovata, ci si sansa la o viata mai buna.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

3 comentarii

 1. Sunt JALNICI.
  Daca voi credeti ca lucreaza cum trebuie, va pot arata eu cum sunt inundat de fiecare data cand foloseste cada dupa MAREA RENOVARE FACUTA DE EI.
  Daca as avea posibilitatea de a atasa fotografii si chiar cun clip sa vedeti cum imi
  SIRUIE da ati citit bine SIRUIE apa pe perete in baie dupa MAREA
  RENOVARE . As dori sa arat la toata lumea cum "LUCREAZA
  ECHIPA VISURI ( PENTRU UNII SI CALVAR PENTRU ALTII)LA CHEIE.

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.