Virusul Ebola va ajunge AZI în Europa. OMS vrea să declare stare de URGENŢĂ INTERNAŢIONALĂ

ebola

Epidemia Ebola provoacă panică la nivel înalt! Liderii africani s-au reunit de urgenţă pentru a discuta pe marginea acestui subiect, în vreme ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că ia în considerare declararea unei urgenţe internaţionale de sănătate publică. Bilanţul febrei hemoragice a ajuns la 932 de morţi şi peste 1.700 de cazuri înregistrate anul acesta.

Virusul va ajunge şi pe continentul european, în această dimineaţă, după ce un spaniol infectat cu Ebolava fi repatriat.

Miguel Pajares, un preot spaniol de 75 de ani, este primul european infectat cu Ebola. Pajares va ajunge în Madrid, în această dimineaţă, cu un avion al armatei, după ce a contractat virusul mortal în timp ce lucra într-un spital din Liberia, îngrijind pacienţii cu această boală.

În acest timp, 13 şefi de stat din Africa de Sud s-au reunit de urgenţă pentru a căuta soluţii pentru epidemia de Ebola.

Totodată, Nigeria a confirmat cel de-al doilea deces în urma infectării cu Ebola şi a cerut public ajutorul voluntarilor.

Ebola este una dintre cele mai mortale boli din lume, cu o rată a mortalităţii de până la 90 la sută.

2 comments

  1. Eu cred ca nu ar trebuii sa nu ne mai implicam deloc in epidemiile care afecteaza Africa decat atunci cand ne pun pe noi in pericol! Africani nu ne-au ajutat cu nimich ba mai mult trebuie noi sa ii intretinem!

  2. deja suntem prea multi pe acest pamant si trebuie sa mai moara.cine are bani traieste cine nu moare
    .au scapat din ;laborator intentionat acest virus

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *