VIORICA DANCILA – VEDETA XXX? ADEVĂRUL DESPRE ROCHIA SEXY PE CARE VIORICA DĂNCILĂ A PURTAT-O LA PARLAMENTUL EUROPEAN. FOTOGRAFII INCENDIARE:

Apariția premierului României, Viorica Dăncilă, într-o rochie cu o croială sexy și provocatoare la Parlamentul European a stârnit un val de critici în mediul online. Și asta pentru că ținuta șefului Guvernului a fost considerată indecentă în acel context. Totuși, astăzi s-au aflat câteva informații care schimbă această situație delicată.

În vârstă de 55 de ani, Viorica Dăncilă a avut săptămâna trecută la Bruxelles mai multe întâniri oficiale. Când a mers la Parlamentul European, premierul a îmbrăcat o rochie bleumarin, transparentă în dreptul bustului. Iar pentru acest detaliu sexy, politicianul a fost aspru criticată. În realitate însă, se pare că pe sub dantela cu găurele era un material nude, care imită perfect culoarea pielii. Deși în zona bustului și a abdomenului acest lucru era greu de remarcat, în partea de jos, la fustă, se vedea clar.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

În imaginile apărute atunci, internauții au remarcat că Viorica Dăncilă avea gene false și un machiaj strident – un aspect rar întâlnit la politicienii din țara noastră. Ea primul premier din istoria României.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile