fbpx
POLITICA

VIORICA DANCILA – VEDETA XXX? ADEVĂRUL DESPRE ROCHIA SEXY PE CARE VIORICA DĂNCILĂ A PURTAT-O LA PARLAMENTUL EUROPEAN. FOTOGRAFII INCENDIARE:

rsx

Apariția premierului României, Viorica Dăncilă, într-o rochie cu o croială sexy și provocatoare la Parlamentul European a stârnit un val de critici în mediul online. Și asta pentru că ținuta șefului Guvernului a fost considerată indecentă în acel context. Totuși, astăzi s-au aflat câteva informații care schimbă această situație delicată.

În vârstă de 55 de ani, Viorica Dăncilă a avut săptămâna trecută la Bruxelles mai multe întâniri oficiale. Când a mers la Parlamentul European, premierul a îmbrăcat o rochie bleumarin, transparentă în dreptul bustului. Iar pentru acest detaliu sexy, politicianul a fost aspru criticată. În realitate însă, se pare că pe sub dantela cu găurele era un material nude, care imită perfect culoarea pielii. Deși în zona bustului și a abdomenului acest lucru era greu de remarcat, în partea de jos, la fustă, se vedea clar.

În imaginile apărute atunci, internauții au remarcat că Viorica Dăncilă avea gene false și un machiaj strident – un aspect rar întâlnit la politicienii din țara noastră. Ea primul premier din istoria României.

rsx2

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.