Viorica Dancila va da LOVITURA! Soc pentru Dragnea. Breaking news

Cu toate că Viorica Dăncilă pare uneori că atârnă de un fir de aţă, mai ales astăzi, cand a fost depusă în Parlament o moţiune de cenzură a Opoziţiei unite, premierul României dă semne că vrea să readucă PSD pe linia de plutire după scandalul condamnării lui Liviu Dragnea şi haosului creat în partid.

În plină campanie electorală, socialiștii europeni au anunțat înghețarea relațiilor cu PSD pe termen nedeterminat, din cauza politicii în materie de justiție pe care o nutrea partidul. Cu toate acestea, odată dispărut Liviu Dragnea de la conducerea partidului, actualul lider interimar al PSD, Viorica Dăncilă a decis să învie relațiile cu socialiștii europeni şi să repună PSD pe harta partidelor europene.

”O mare bucurie să revăd un foarte bun prieten, senatorul Gianni Pittella, fost președinte al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, și să întărim legătura dintre familiile noastre politice. Îi mulțumesc lui Gianni Pittella pentru aprecierea exprimată față de politicile sociale și economice implementate de Guvernul României, precum și față de rezultatele obținute de Președinția Română a Consiliului Uniunii Europene. Este momentul ca Partidul Social Democrat și forțele progresiste europene să dea dovadă de unitate, pentru că doar împreună avem capacitatea să oferim soluțiile pentru viitorul proiectului european.”, scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *