Viorica Dăncilă şi delegaţia guvernamentală, HUIDUITI la Alba Iulia: „Nenorociţilor! Să vă fie ruşine, nulităţilor“

Premierul Viorica Dăncilă şi delegaţia guvernamentală şi-au început vizita la Alba Iulia, joi dimineaţă, unde, după ce au făcut o vizită la Monumentul Unirii, au fost huiduiţi de câţiva localnici, în drum spre Catedrala Reîntregirii. „Nenorociţilor, să vă fie ruşine!“ le au strigat protestatarii.

Premierul şi delegaţia guvernamentală au vizitat Monumentul Unirii, finalizat recent, unde s-au fotografiat în grup.

De acolo, s-au deplasat pe jos spre Catedrala Reîntregirii, iar pe drum, câţiva bărbaţi i-au huiduit pe politicieni şi au strigat: „Nenorociţilor, să vă fie ruşine, nulităţilor! Sunteţi nulităţi toţi!“.

Premierul nu a întors capul spre cei care au strigat, iar delegaţia şi-a continuat drumul spre catedrală.

La plecarea de la catedrală, un grup de aproximativ 20 de persoane a strigat către delegaţia guvernamentală: „Demisia, demisia“, având megafoane şi afişe cu diferite mesaje.

Viorica Dăncilă mai participă la ceremonia de depunere a unei coroane de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, iar de la ora 10.30 se va desfăşura o şedinţă solemnă de Guvern, în Sala Unirii. La finalul şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă va semna un acord între Guvernul României şi Federaţiile Sindicale Reprezentative din Învăţământ, un acord între Guvernul României şi Federaţia Patronatelor Societăţiilor din Construcţii.

Un grup de persoane au scandat împotriva delegaţiei guvernamentale.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile