Viorica Dăncilă și Carmen Dan, la MĂNĂSTIRE. Întâlnire de TAINĂ

Viorica Dăncilă și Carmen Dan, cele mai importante femei din Guvernul României, au efectuat o vizită neoficială la Mănăstirea Văratec, din județul Neamț, una dintre cele mai reprezentative lăcașuri de cult din România. Acolo, au avut discuții cu mai mari ai Bisericii Ortodoxe Române.

Mitropolitul Moldovei a fost gazdă pentru premierul Viorica Dăncilă. După vizitele de lucru efectuate în localitățile Roznov și Borca, unde, oficial,s-au interesat de stadiul lucrărilor de remediere a efetelor inundațiilor de astă-vară, premierul, alături de miniștrii de Interne și al Transporturilor, Carmen Dan și Lucian Șova, au avut parte de momente de reculegere la Mănăstirea Văratec. Oaspeții guvernamentali au aterizat cu elicopterul pe stadionul Cetatea din Târgu Neamț, fiind întâmpinați de primarul Daniel Harpa.

După ce microbuzele au preluat oaspeții și au plecat spre Mănăstirea Agapia, la scurt timp au apărut și ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, alături de maica stareţă Iosefina Giosanu, transmite Mesagerul de Neamt.

Premierul Dăncilă a refuzat escorta Poliţiei Rutiere Târgu-Neamţ în deplasarea delegaţiei până la mânăstire. Acolo, presa nu a avut acces în incintă, nici măcar să se închine la icoane.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile