Viorica DANCILA, prinsa cu DIPLOMA FALSA!

Dăncilă asigură românii că diploma ei de “Super Premier Deştept” nu e falsificată.

Pentru că în presă au apărut mai multe cazuri de diplome false prin diverse domenii, premierul României a luat iniţiativa de a-şi publica diploma de la ultima instituţie de învăţământ pe care a terminat-o, respectiv Institutul Român de Premieri cu IQ Superior, unde a fost cursantă timp de 4 ore, avându-l ca profesor pe Liviu Dragnea.

Premierul povesteşte că facultatea a fost grea şi a avut chiar şi o restanţă, dar a reuşit să obţină diploma. Dăncilă a remarcat că Dragnea a avut de la început încredere în ea că va absolvi cu brio: “Avea diploma pregătită, la final a scos-o din mapă şi mi-a dat-o. A ştiut chiar şi media”, a remarcat, uluită, Viorica Dăncilă.

“Am dat un examen greu, atât cu teste teoretice, cât şi cu probă practică, asamblare cuburi şi completat puzzle 3D. Vă asigur că totul a fost la nivel european şi certificatul meu de Super Premier Deştept îmi acordă dreptul să fiu şef de Guvern în mai multe ţări, atât în Europa, cât mai ales în Africa”, a explicat Dăncilă.

“Spre deosebire de falşii medici, care sunt nişte incompetenţi, eu nu am intrat în Guvern fără să ştiu ce fac, am ştiut permanent unde este prompterul şi dacă uneori mi-au lipsit foile din faţă, a fost şi din neglijenţa secretarilor de stat”, a mai spus Dăncilă. – Acest articol este un pamflet. Sursa: TNR

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *