Viorica Dancila NU IARTA nimic! DEMITERE SPECTACULOASA pentru inca un pion al lui Dragnea ! Breaking news

Încă un om al lui Liviu Dragnea se pregăteşte de plecare. După plecarea lui Darius Vâlcov de la Palatul Victoria, Viorica Dăncilă continuă curăţenia în interiorul aparatului guvernamental.

Potrivit unor surse guvernamentale, urmează ca în câteva zile să fie demis sau să plece prin demisie Secretarul de stat din MApN, Andrei Ignat. Şef al departamentului pentru Armamente, Andrei Ignat este cel care a blocat licitaţia privind achiziţia de corvete, despre care am scris în repetate rânduri.

Mai mult, se pare că Andrei Ignat va fi una dintre victimele propriei strategii de tergiversare, fiind vizat de DNA pentru un posibil abuz în serviciu.

Actualul ministru al Apărării Naţionale, Gabriel Leş, va putea astfel să anunţe câştigătorul licitaţiei de peste un miliard euro, respectiv firma franceză Naval Group, în ciuda eforturilor concurenţei italiene de a bloca contractul de înzestrare.

Andrei Ignat era considerat în cercurile guvernamentale ca fiind principalul pion al lui Liviu Dragnea în Ministerul Apărării Naţionale.

Amintim că luni, consilierul premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice, Darius Vâlcov, unul dintre apropiații fostului lider PSD, Liviu Dragnea, și-a depus demisia din Guvern.

Dacă Darius Vâlcov și-a anunțat demisia, deputatul Remus Borza, numit săptămâna trecută consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, s-a înscris în PSD. Remus Borza a confirmat această informație pentru DCNEWS.

„Se acordă domnului Remus Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate. Activitatea domnului Remus Adrian Borza este neremunerată”, se arată în decizia publicată joi în Monitorul Oficial nr. 429”.

Darius Vâlcov este condamnat la 8 ani de închisoare pentru luare de mită şi spălare de bani în primă instanţă. El aşteaptă decizia definitivă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, pe data de 8 februarie 2019 , la 8 ani de închisoare cu executare pe Darius Vâlcov, consilier de stat al premierului, fost primar al orașului Slatina fost şi ministru al Finanţelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.