Viorica Dăncilă n-o va uita toată viaţa. Umilinţa supremă pentru premierul României. VIDEO

Pe contul de Facebook, Partidul Național Liberal a postat un videoclip în care se regăsesc mai multe momente în care premierul Dăncilă a gafat.

„Nu doar că Viorica Dăncilă recunoaște – în sfârșit – că spune prostii dacă vorbește liber, dar realitatea ne demonstrează că inclusiv dacă citește de pe foi spune prostii. Să nu fii în stare nici să citești de pe foi, asta înseamnă să fii Viorica Dăncilă! Vă punem la dispoziție, doamna premier, o scurtă selecție a unor prostii pe care le-ați spus, chit că le-ați citit de pe foi!”, este mesajul care însoțește postarea liberalilor.

Videoclipul a fost postat după ce, în Plen, Viorica Dăncilă a declarat: „Decât să vorbesc liber şi să spun prostii, mai bine să am o hârtiuţă în faţă şi să spun lucruri corecte”.

Citiți și:  Sondajul care trimite o unda de SOC in lumea politica: AUR șterge pe jos cu liberalii!

Reamintim că luni, premierul Viorica Dăncilă a fost invitată în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim ministrului”, la dezbaterea „Opriţi Ordonanţa Lăcomiei, Ordonanţa care bagă România în faliment”.

Dezbaterea a fost solicitată de PNL şi aprobată de Biroul permanent al Camerei.

„PNL declară război total împotriva „ordonanţei lăcomiei” Guvernului Dăncilă şi o cheamă pe Viorica Dăncilă la audieri în Parlament la „Ora prim-ministrului”. Am înregistrat astăzi (marţi – n.r.) solicitarea ca prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, să vină la audieri în plenul Camerei Deputaţilor, tocmai pentru că dorim să purtăm o dezbatere fundamentată care să conducă la oprirea Ordonanţei 114. Sunt mai multe formule prin care se poate ajunge la înlăturarea OUG 114 şi a efectelor acesteia.

Citiți și:  Sondajul care trimite o unda de SOC in lumea politica: AUR șterge pe jos cu liberalii!

O soluţie şi cea mai la îndemână ar fi ca prim-ministrul, secondat de autorii morali ai acestei ordonanţe, domnii Dragnea şi Vâlcov, să decidă emiterea unei ordonanţe de urgenţă care să anuleze ‘ordonanţa lăcomiei’. Asta ar însemna voinţă politică din partea Guvernului care a decis emiterea acestei OUG, deci speranţele sunt mici. A doua variantă pe care putem să o generăm în urma audierii premierului în plenul Camerei ar fi ca această ordonanţă să treacă în procedură de urgenţă prin dezbatere şi să fie respinsă”, a afirmat liderul deputaţilor liberali Raluca Turcan, în 19 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.