Viorica Dăncilă, îşi motivează greşelile de exprimare: „Am făcut greşeli pe fondul oboselii, este o oboseală imensă”

Premierul Viorica Dăncilă îşi motivează greşelile frecvente de exprimare prin – spune ea oboseala acumulată, spunând că poate a greşit şi va mai greşi în exprimare, dar nu şi în deciziile pe care le ia pentru România. Dăncilă a spus că cei care îi „numără virgulele” nu au altceva de criticat.

„Am fost descumpănită de virulenţa atacurilor lansate asupra mea, dar cu timpul am înţeles un lucru. Că cei mai înverşunaţi adversari care îmi numără virgulele şi greşelile de exprimare nu au altceva de criticat”, a declarat vineri premierul Viorica Dăncilă, la Mamaia.

Dăncilă a dat vina pe oboseală pentru greşelile gramaticale şi de exprimare pe care le-a făcut de-a lungul timpului, recunoscând aceste greşeli. Premierul a adăugat că va mai greşi în acest sens, dar nu va greşi niciodată prin deciziile pe care le ia pentru România.

Citiți și:  Uf, biata proastă, stă pe ciuci și se cacă-n glastră!

„Este o oboseală imensă, încerc să fac cât mai multe lucruri. Şi poate voi mai face greşeli, dar nu voi greşi niciodată în deciziile pe care le iau pentru România şi pentru români şi cred că asta e cel mai important. Iar faptul că nu am greşit este reliefat de drumul bun pe care îl are economia românească”, a mai spus Dăncilă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile