Viorica Dăncila, făcută de tot râsul. Cel mai dur atac din interiorul PSD!

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, cel care a ieşit al doilea în scrutinul de sâmbătă pentru şefia Partidului Social Democrat, îi dă replica şi o ironizează pe şefa sa de partid.

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu îi răspunde şefei sale de partid, Viorica Dăncilă, care a declarat că-l putea critica pe acesta pentru discursul antieuropean de la Congresul PSD. Pleşoianu a scris pe Facebook că este o “gogomănie” ca cineva să creadă că discursul său ar fi fost antieuropean sau antiamerican.

“Mult prea rafinată intelectual doamnă, cine dacă nu dumneavoastră putea pricepe și spune că discursul meu de la Congres a fost „antieuropean” și „antiamerican”!?… Nici măcar cei care mă critică de regulă nu au spus o asemenea gogomănie! Știau că s-ar fi plasat singuri în categoria „iremediabil penibili”… Tocmai de aceea, folosesc acest prilej pentru a remarca faptul că sunteți… remarcabilă. Se pare că nu „orice om îi e frică” să se facă de râs…

P.S. Ați uitat să ziceți și treaba aia cu „rușii”. Ce naiba, doamna Dăncilă, tot eu să vă învăț? Noii dvs. „consilieri” de… serviciu ce păzesc?” a concluzionat deputatul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.