Viorica Dăncilă face ANUNTUL SERII! Vești importante privind candidatul PSD la prezidențiale

Răsturnare de situație în PSD după ședința de vineri. Viorica Dăncilă a venit cu precizări importante privind candidatul PSD la prezidențialele din 2019. Incredibil ce a transmis premierul României cu privire la acest aspect. Toți social democrații așteptau asta.

Viorica Dăncilă, actual președinte interimar al PSD și probabil lider al partidului începând de mâine, a anunțat, vineri, că partidul va veni cu candidatul pentru alegerile prezidențiale. Acesta urmează să fie validat fie la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august, oferind drept termen limită data de 11 august, când începe strângerea de semnături.

„Alegerile prezidențiale sunt o prioritate pentru noi. Dacă la europarlamentare am avut un rezultat care a nemulțumit partidul, înseamnă că undeva s-a greșit. Nu vreau să repetăm aceste greșeli pentru prezidențiale. De aceea, vom face sondaje cu toți colegii care vor să candideze, vom vedea cine e cel mai bine plasat”, a spus Viorica Dăncilă, după ședința Comitetului Executiv al partidului, conform Mediafax.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Dăncilă a mai spus că partidul va veni cu candidatul pentru alegerile prezidențiale, care va fi validat fie la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august.

„Vom veni cu candidatul pe care îl vom valida fie la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august, până pe 11 august, când începe strângerea de semnături pentru candidat. Eu cred că social-democrații nu vor fi influențați de funcția pe care o deține unul sau altul. Cred că au tăria de a-i vota pe cei pe care îi consideră cei mai potriviți care pe viitor pot câștiga alegerile prezidențiale”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.