Viorica Dăncilă, DEZLANTUITA! Acuzatii GRELE pentru Dragnea

Viorica Dăncilă se dezice total de epoca Dragnea şi anunţă, într-un interviu pentru publicaţia Politico.eu, că doreşte revenirea la integritate, meritocraţie şi democraţie internă în PSD.

Premierul afirmă, în interviul citat, că tema justiţiei a făcut mult rău partidului şi a polarizat societatea. „Vreau ca PSD să devină un partid al echilibrului şi, de acum înainte, subiectul justiţiei nu există pe agenda guvernului, ci ne vom concentra pe domenii de interes care sunt o prioritate pentru oameni, cum ar fi sănătatea, educaţia şi infrastructura”, a precizat Dăncilă.

Viorica Dăncilă s-a referit şi la modificările legislaţiei penale, despre care s-a spus că ar fi cu dedicaţie pentru Liviu Dragnea. „Nu aş putea spune că această agendă a fost legată doar de domnul Dragnea. Au existat multe probleme care au apărut în spaţiul public, referitoare la acţiuni împotrica unor persoane care s-au dovedit a fi nevinovate”, a explicat Dăncilă, adăugând că, deşi era nevoie de o dezbatere pe tema sistemului de justiţie, PSD a dus probabil discuţia prea departe. „Cred că politicienii nu ar trebui să intervină în sistemul de justiţie”, a afirmat premierul.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Dăncilă a respins, în inteviul din Politico, ideea că l-a trădat pe Liviu Dragnea şi a invocat faptul că ar fi fost aleasă pentru funcţia de prim-ministru datorită experienţei sale. „Sunt membru PSD de 23 de ani. Am fost simplu membru, apoi şef de organizaţie locală, consilier local şi europarlamentar timp de 9 ani”, a declarat Dăncilă.

Premierul vrea ca parlamentarii PSD să aibă liberatea de a decide ei înşişi cum votează pe diferite teme, în funcţie de interesul votaţilor pe care îi reprezintă, în loc să urmeze cu stricteţe ordinele liderului de partid.

„Ne vom concentra pe integritate, meritocraţie şi transparenţă. Cred că vom reuşi şi că PSD se va întoarce la integritate. Vreau să văd o schimbare, să aducem democraţia în partid şi să facem ce vor cetăţenii de la noi”, a mai explicat Viorica Dăncilă.

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.