Viorica Dăncilă, ANUNTUL MOMENTULUI privind PENSIILE a milioane de români! Este oficial

Viorica Dancila a facut marti seara un anunt important pentru milioane de romani. Este vorba despre Legea Pensiilor.

„Nu s-a pus problema tăierilor de salarii de către acest Guvern. Eu ştiu că tăierile de salarii şi politica de austeritate sunt atributul PNL, care, de altfel, a şi afirmat public acest lucru. Dimpotrivă, noi la 1 septembrie avem creşterea punctului de pensie, creşterea indemnizaţiei minime, în niciun caz nu ne punem problema tăierilor de salarii. Când am preluat guvernarea am spus că pentru noi este importantă creşterea veniturilor populaţiei şi creşterea nivelului de trai şi în niciun caz tăierea salariilor”, a declarat Viorica Dăncilă, marţi, la Parlament.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Premierul a adăugat că, probabil, „au încurcat declaraţiile unii”.

„Am văzut declaraţiile domnului Orban, probabil că au încurcat declaraţiile unii, în care spunea că vrea să taie la IT-işti, că vrea să taie salarii, că să reducă personalul. În niciun caz noi nu avem în vedere acest lucru, dacă aveam în vedere comunicam public, ne asumăm obiectivele pe care le avem în vedere şi nu lăsam ca aceste lucruri să fie comunicate de alţii „, a completat Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.