Viorica Dăncila a promis că va fi ”alături de fiecare român”, dar și-a uitat tatăl în ”cel mai mizerabil bloc din România”!

La numai cateva luni de la disparitia ei prematura din lumina reflectoarelor care o faceau sa sclipeasca precum un cufar cu giuvaericale si nestemate rare, inca ne intrebam cine a fost cu adevarat Viorica Dancila. Femeiusca simpla, anosta si stearsa cu exprimare de copil care a crescut cu oile? Sau o regina sub acoperire (ascunsa sub o mantie de pavian, ceasuri, bratari si brose scumpe), dotata din nastere cu o prefacatorie iesita din comun?

In campania electorala pentru functia suprema in stat, tara era plina de afise si benere in care Vasilica Viorica se recomanda ´´un presedinte muncitor si implicat , alaturi de fiecare roman´´.

Nu stim daca tatal dansei, Filimon Nica, nu era roman get-beget sau daca Viorica il renegase dupa ce acesta a halit o leaca de puscarie pentru delapidare inainte de 1989 insa este cert ca ´’neconflictuala´´ il uitase complet pe cel care i-a dat viata. Presa locala din Prahova a descoperit ca numitul Filimon Nica a locuit o buna perioada de timp în cel mai mizerabiul bloc din tara, căminul-ghetou Rafinorilor, din cartierul Mimiu, Ploiesti, în condiții greu de imaginat.

Oare cum ar fi explicat Viorica la dezbaterea mult ceruta daca ´´lenesul si fricosul Iohannis´’, ar fi cerut lamuriri despre acesta trista poveste

”Sunt bolnav, nu am apă, nu am toaletă, nu am condiții. Merg să-mi fac nevoile la spital, nu există utilitățile aflate în contract. Îmi fac nevoile în pungă și le arunc la gunoi!”, a mărturisit scandalizat un fost vecin al domnului Filimon Nica, tatal fostului premier al Romaniei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *