Viorica Dăncila a promis că va fi ”alături de fiecare român”, dar și-a uitat tatăl în ”cel mai mizerabil bloc din România”!

La numai cateva luni de la disparitia ei prematura din lumina reflectoarelor care o faceau sa sclipeasca precum un cufar cu giuvaericale si nestemate rare, inca ne intrebam cine a fost cu adevarat Viorica Dancila. Femeiusca simpla, anosta si stearsa cu exprimare de copil care a crescut cu oile? Sau o regina sub acoperire (ascunsa sub o mantie de pavian, ceasuri, bratari si brose scumpe), dotata din nastere cu o prefacatorie iesita din comun?

In campania electorala pentru functia suprema in stat, tara era plina de afise si benere in care Vasilica Viorica se recomanda ´´un presedinte muncitor si implicat , alaturi de fiecare roman´´.

Nu stim daca tatal dansei, Filimon Nica, nu era roman get-beget sau daca Viorica il renegase dupa ce acesta a halit o leaca de puscarie pentru delapidare inainte de 1989 insa este cert ca ´’neconflictuala´´ il uitase complet pe cel care i-a dat viata. Presa locala din Prahova a descoperit ca numitul Filimon Nica a locuit o buna perioada de timp în cel mai mizerabiul bloc din tara, căminul-ghetou Rafinorilor, din cartierul Mimiu, Ploiesti, în condiții greu de imaginat.

Citiți și:  PSD, zguduit din temelii. Viorica Dancila, DEZVALUIRI incomode

Oare cum ar fi explicat Viorica la dezbaterea mult ceruta daca ´´lenesul si fricosul Iohannis´’, ar fi cerut lamuriri despre acesta trista poveste

”Sunt bolnav, nu am apă, nu am toaletă, nu am condiții. Merg să-mi fac nevoile la spital, nu există utilitățile aflate în contract. Îmi fac nevoile în pungă și le arunc la gunoi!”, a mărturisit scandalizat un fost vecin al domnului Filimon Nica, tatal fostului premier al Romaniei.

176 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU