Viorel Cataramă, dezvăluiri șocante din izolare! Care este MOTIVUL pentru care a vrut sa se autoinfecteze cu COVID-19

Fostul senator liberal, Viorel Cataramă a vorbit despre starea de sănătate pe care o are acum dar și despre motivul care l-a împins să se îmbrățișeze cu un bolnav infectat cu coronavirus.

Într-un interviu acordat pentru România TV, Viorel Cataramă a vorbit despre starea lui de sănătate. Acesta a declarat că se simte mai bine față de zilele trecute și că febra i-a scăzut considerabil. În plus, fostul senator liberal a spus că dacă trece de următoarea etapă, a scăpat de coronavirus.

„Am 35,9. Excepţională. Ieri şi alaltăieri a fost mai rău. Astăzi bine, foarte bine. Mai sunt trei zile de încercare pentru că dacă le trec cu bine şi următoarele, am scăpat”, a declarat Viorel Cataramă.

Motivul pentru care s-a infectat voluntar cu coronavirus
Viorel Cataramă a spus că a dorit să se infecteze cu coronavirus pentru a demonstra că acesta nu este periculos și s-a dorit doar falimentarea României și încălcarea drepturilor omului. Acesta a declarat că este un om patriot și că ar face orice pentru patria sa atunci când aceasta este în pericol.

Citiți și:  Viorel Cataramă dă de PĂMÂNT cu Guvernul Orban: Suedia a RAPORTAT doar 5.000 de decese și nu și-a distrus economia

”patriot care este dispus să-şi dea viaţa pentru patria lui atunci când este în primejdie, când economia este falimentată, iar drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor sunt suspendate”.

În plus acesta a mai vorbit și despre faptul că deciziile luate de către autorități au fost unele greșite care au nenorocit oamenii.

„Am vrut să demonstrez că mă infectez şi nu păţesc nimic şi că decizia de a falimenta România, de a aresta românii la domiciliu a fost o decizie greşită care a nenorocit câteva milioane de persoane”, a precizat Viorel Cataramă

Soția sa a plecat de acasă pentru a proteja fetița
Doctorul Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, a plecat de acasă împreună cu copilul celor doi pentru a o proteja de o posibilă infectare. Întrebat de acest lucru, Cataramă a declarat că oricâte măsuri iei există mereu riscul ca un copil să se infecteze, mai ales ca aceasta are doar 4 ani și 6 luni.

Citiți și:  Viorel Cataramă dă de PĂMÂNT cu Guvernul Orban: Suedia a RAPORTAT doar 5.000 de decese și nu și-a distrus economia

Infectarea voluntară, un gest de protest
Fostul senator liberal a declarat că protestează împotriva unor măsuri ilegale care, pe lângă faptul că sunt neconstituționale, distrug și capitalul românesc.

În cadrul aceluiași interviu, Cataramă a declarat că măsurile luate în contextul pandemiei de coronavirus ”pun țara la pământ în mod nedrept și fără o justificare temeinică”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

490 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile