VIOLENȚE la Marius Nasta: Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu angajații firmei de pază

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost protagonista unui episod violent la spitalul Marius Nasta, unde după declarațiile ministrului Sănătății a început să-i pună întrebări lui Vlad Voiculescu.

„Câți oameni mai trebuie să moară să vă dați demisia? Sunteti pentru a doua oara ministru. Dvs nu sunteti ales, sunteti numiti. Dvs vorbiti de decenta? Tot poporul va cere demisia. Cum va simtit cand oamenii mor in mandatul dvs? De ce nu raspundeti? Este adevărat că vreti sa privatizati sistemul de sanatate?”, i-a spus senatoarea lui Vlad Voiculescu.
Ministrul nu i-a raspuns lui Șoșoacă și a plecat. Senatoarea a vrut să se ducă după ministru, dar a fost blocată de angajații unei firme de pază pe gecile cărora scrie NEI Guard Security.

Ea s-a îmbrâncit cu angajații firmei de pază. „Da-te la o parte te rog frumos! Nu ai voi sa impingi. Sunt demnitar. Vreau sa vorbesc cu ministrul Sanatatii. Va dati seama ca veti avea dosar penal, da?”, a zis senatoarea Diana Șoșoacă.

Managerul spitalului, Beatrice Mahler, a stat de vorbă cu senatoarea după incident și i-a garantat că se va face o anchetă disciplinară în cazul comportamentului agenților de pază.

Sursa: stiripesurse.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație