Violeaz-o pe mă-ta cinci minute, mă, psihopatule! Sigur o să-i placă!

violatori

M-am gândit, mă, rataţilor, dacă are rost să vă vorbesc frumos, omeneşte. Dar, n-are. Vouă, mă, violatorilor, am să vă vorbesc exact aşa cum sunteţi învăţaţi în nenorocirea aia de cotlon din Văleni în care vă zbateţi şi acum.

Am să vă vorbesc pe înţelesul vostru de progenituri degratate genetic, de golănaşi jerpeliţi veniţi din familii în care rasa umană nu mai există de multă vreme în stare pură. Nu mai există din pricina alcoolului şi a prostiei care v-au intrat, din străbuni, în sângele ăla de violatori.

M-am gândit dacă are rost să vă explic logic ceva, ca să înţelegeţi şi voi, masculilor feroce din mizeria aia de sat din Vaslui unde v-au fătat mămucile voastre (la care revin imediat), ce crimă aţi făcut. Dacă are sens să vă spun argumentat pe lege, pe tratate psihiatrice, pe manuale despre cei şapte ani de-acasă câtă groază şi scârbă de viaţă aţi injectat în sufletul şi în mintea unei femei, pe care aţi violat-o în grup, cu orele, mă, animalelor!

M-am gândit, mă, viermilor, care doar printr-o eroare genetică de neexplicat semănaţi cu noi, oamenii, dacă ar trebui să vă vorbesc despre credinţă, despre păcatul îngrozitor pe care l-aţi făcut nu doar în faţa unei sărmane pe care aţi nenorocit-o pe viaţă. Dar şi în faţa unui Dumnezeu, despre care am convingerea că îi va fi până şi Lui silă să vă mai judece. M-am gândit, mă, psihopaţilor, să vă întreb ce, dracu, înţelegeţi voi la slujbele de duminică, la care aud că vă duceţi ca nişte adevăraţi oameni credincioşi de la ţară, aşa cum vă duceţi şi la violat.

M-am gândit să vorbesc cu voi despre şcoală, despre ce naiba aţi învăţat, mă, jegoşilor, până la 18, 20, 23 de ani? Ce-aţi văzut, mă, la nenorociţii ăia de profesori care v-au „educat” şi v-au trecut clasa atâţia ani? Ani în care am convingerea că aţi fost la fel de animale ca şi acum. Ani în care dascălii ăia plătiţi din banii mei să vă înveţe pe voi, mă, idioţilor, măcar să vă scrieţi numele, s-au făcut că nu văd ce loaze sunteţi. Ce criminali în serie vă pregătiţi să deveniţi. S-au făcut că nu văd pentru că, Dumnezeule!, voi sunteţi copiii ăia din familii de gospodari, nu? Voi sunteţi băieţii ăia buni, cu maşini şi case mari în sat, nu? Voi sunteţi stâlpii satului ăla blestemat, care aţi furat ceva prin Germania, v-aţi întors acasă cu doi euro şi v-a explodat masculinitatea în voi, nu?

Mamele voastre sunt ţaţele alea cu feţele tâmpe, urâte şi proaste ca dracu, întinse de tot satul, nu? Până au rămas gravide cu voi şi le-au luat nişte alcoolici, pe care i-au păcălit că sunteţi odraselele lor, nu? Mămicile voastre sunt toantele alea care-şi puneau fusta aia bună pe ele şi baticul legat în vârful capului şi alergau la şcolile voastre ratate, cu găinile tăiate, pârlite şi înfăşurate-n ziare, ca să-i ducă ceva bun lu’ doamna profesoara, nu? Aşa, ca să vă-nţelegeţi cu toţii frumos acolo, ca-ntre oameni gospodari de la ţară, să terminaţi şi voi câteva clase, mă, violatorilor!

Voi sunteţi găşculiţa aia de şapte bărbaţi vânjoşi, masculii-masculilor, taurii comunali, viitorul satului ăla de rahat în care trăiţi, nu? Voi sunteţi visul oricărei târfuliţe de pe uliţă, născute şi ea, ca şi voi şapte, din violuri şi incesturi, nu? Voi sunteţi vedetele uliţei, tati, ăia care f… tot ce prind, ăia care îşi trag tot timpul câte o gagică oficială, pe care şi-o aleg după cât de proastă şi de uşuratică e, nu?

C-aşa-i frumos în satul ăla cu mulţi depravaţi în care v-aţi născut voi, mă, violatorilor, nu-i aşa? Aşa ştiţi voi şi distrusele cu care credeţi voi că vă iubiţi că trăiesc oamenii normali, nu? Aşa faceţi voi judecăţile, mă, puşcăriaşilor (pentru că aţi fost şi fiţi sigur că veţi mai fi foarte curând nişte puşcăriaşi!), în mizeria aia de sat în care locuiţi: după câte femei puteţi viola, după cât de alcoolici sunteţi, după cât de mult puteţi fura, după cât de tare vă bateţi femeile, după câtă prostie emanaţi prin toţi porii, după cât de tari sunteţi în gură voi cu mamele şi cu gaşca voastră de rataţi! Voi sunteţi şmecherii lumii, mă, violatorilor, în creierele voastre spălate de spirt filtrat prin pâine, nu?

M-am gândit, mă, scursurilor, să vă spun că aţi făcut unul dintre cele mai oribile lucruri pe care le poate face un om lăsat chiar şi degeaba pe pământ. M-am gândit să vă spun că absolut nimic din lumea asta nu poate explica şi scuza ferocitatea, desfrâul, demenţa cu care voi, şapte animale cât uşa de mari, aţi prins o fată firavă, aţi sechestrat-o şi aţi vioalt-o ca ultimii criminali care înfundă puşcăriile lumii. Cum aţi putut, mă, târâturelor, s-o auziţi cum vă imploră să n-o mai umiliţi, iar voi să continuaţi? Cum aţi putut, mă, terminaţilor, să o vedeţi cum leşină de două ori, în timp ce voi o violaţi? Cum aţi putut, mă, degeneraţilor, să turnaţi alcool peste trupul fetei care ajunsese, atunci, un cadavru în mâinile voastre infecte?

M-am gândit, mă, mizerabilor, să vă explic că nici fata aceea şi nicio altă femeie normală din lumea asta nu-şi doresc ca bărbaţii din jurul lor să le violeze. M-am gândit să vă spun că ceea ce aţi făcut voi cu mămicile voastre proaste şi găşculiţa voastră de masculi şi târfuliţe din sat, după ce aţi violat-o ca nişte sadici pe copila aceea, este mai mizerabil decât fapta pentru care sunteţi, acum, judecaţi.

M-am gândit să vă spun multe, mă, bestiilor, dar cred că n-are rost. Sunteţi prea proşti şi odioşi ca să pricepeţi ceva. Ce pot să vă promit e că n-o să scăpaţi! N-o să scăpaţi nici dacă va fi să facem noi, oamenii normali, dreptate până la capăt cu voi. N-o să scăpaţi de înfundat pe viaţă puşcăriile, nici dacă va fi să schimbăm toate legile ţării ăsteia în care noi vrem să trăim ca nişte oameni normali, în care noi vrem să ne creştem copiii printre valori, nu printre violatori! N-o să scăpaţi, mă, descreieraţilor, nici acolo unde o să fiţi aruncaţi! Pentru că-n beciurile de după gratii, mă, rataţilor, o să vă îndeplinească golanii de golani, ăia care voi nu sunteţi, toate dorinţele voastre sexuale bolnave de progenituri făcute la băutură.

P.S. 1: „Stimaţi” procurori şi judecători care aţi considerat că cei şapte violatori – care ar trebui pedepsiţi şi pentru crimă, distrugând pe veci viaţa unei tinere – trebuie judecaţi în libertate, pentru dumneavoastră am doar câteva cuvinte: nici voi n-o să scăpaţi!

P.S. 2: Mesaj pentru cei şapte violatori – Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) şi Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani). Mă, bestiilor, ştim că vă pasionează Facebook-ul, aşa că ne-am gândit să vă arătăm noi, oamenii care vrem să trăim normal, cum se face, cu adevărat, dreptate. Pentru voi am pregătit special nişte mesaje pe Facebook. Le puteţi găsi căutând aici #violulecrima – Articol de Ramona Ursu – Adevarul.ro

CITESTE SI: Ne-a STRICAT imaginea! Un TIGAN ANALFABET e cel mai căutat HOȚ din Elveția!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

20 comentarii

 1. Apreciez ca mai exista persoane care spun lucrurilor pe nume.Sa speram ca mesajul ajunge unde trebuie.

 2. Mesaj "la fix"! Dar, cine, oare, l-o fi cosmetizat?

 3. Aloo! "…inainte de a APAREA"! Avem pretentii, nu?

 4. Le doresc celor 7 doar atat : politistul care lucreaza dosarul sa fie femeie, procurorul care intocmeste rechizitoriul sa fie femeie si completul de judecata sa fie numai din femei.

 5. AndreiAndrei82

  Nimic nu scuză comportamentul animalic al unor tineri tâmpiţi si frustrati sexual. Pedeapsa maxima din codul penal pt această infracţiune li se cuvine pentru modul criminal în care au acţionat. Dar de la asta pâna la a acuza profesorii de o parte din vină şi multe alte derapaje din articol e cale lunga, ai luat-o pe arătura rau de tot. E normal sa te oripileze o asemenea faptă si decizia judecătorului de a-i judeca în stare de libertate. Pe principiul ăsta o pot acuza si pe mă-ta ca are o parte din vină pt ce au facut ei. La fel de mare este derapajul. Nu profesorii sunt de vină că exista frustraţi si degeneraţi printre noi in orice colţ al ţării. Revino printre cei ce gandesc normal. Imi dai impresia ca nici ţie nu ti-a făcut bine şcoala. Nu ai rezista o săptămâna ca profesor intr+o şcoală aşa că te rog sa te abţii din comentarii deplasate ţi rău voite. Şi eu îmi doresc sa fie judecaţi de un complet totalmente feminin.

  • nu este nici un derapaj…. alcoolul si lipsa unei educatii sint principalele motive pentru care s-a ajuns in situatia asta, fie ca iti place fie ca nu… daca tu ai invatat in casa sau la scoala sa respecti o femeie, nu acelasi lucru se poate spune si despre ei… si, pina la urma, o parte din vina o au si ai nostri guvernanti, care si-au indesat buzunarele dar nu au fost in stare sa cumpere niste autobuze sa le puna la dispozitia liceelor… ma uit in alte parti ale lumii…. intradevar, exista si acolo violuri, abuzuri, si acolo sint pedepsiti oameni, dar la noi, ei sint lasati in libertate…. acum, imagineaza-ti, te rog, ca ai o fata de 17 ani si i se intimpla asta…. ce faci tu, ca parinte? "lasa, mama, ca trece"? asa reactionezi tu?
   imagineaza-ti, te rog, ca se aduc bani in scoli, ca se cumpara autobuze pentru elevii care fac naveta la tara, ca nu mai exista betii crunte intre elevi… oare cum ar fi? oare cum ar fi daca fiecare barbat ar reactiona atunci cind o femeie este luata cu japca? oare cum ar fi sa avem cu totii un simt de raspundere civic si ne-am apara aproapele? dar, asta e o utopie…. avem nevoie sa ne civilizam, in primul rind…. avem nevoie de cei 7 ani de acasa, avem nevoie sa invatam sa respectram femeile….

 6. asa se intimpla cind un stat are legi de rahat ..ia sa legalizeze prostitutia dupa care da legea cu castrarea chimica si ai rezolvat problema eu as zice nu ??

 7. 1870- Codul penal din vremea lui Constantin Mavrocordat
  "“Cel ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veşnica lui nefolosire.”"
  -sa nu fiu si eu prea dur: castrare Chimica:D

 8. constantin ghigeanu

  fratilor, legea trebuie aplicata…dar oare ea nu a avut putina vina ?!…a strigat dupa ajutor …a incercat sa faca ceva ?!….chiar nu era nimeni in preajma ?!….inteleg ca ia fost frica de sapte jegoshi ca nu pot sa le zic oameni…saracutza fata…va fi traumatizata pe viatza…dar chiar nu a putut politia sau niste oameni care erau prin preajma sa opreasca acest eveniment tragic ?! unde suntem…in jungle ?!

  constantin (chris) ghigeanu
  Guelph, ontario

  • Prietene, daca pe tine deseara te asteapta o haimana dupa colt si iti da in cap, iti fura bani, acte, telefon si tot ce vei avea la tine, pe desupra poate it mai face si un buzunar suplimentar la burta cu un cutit foarte bine ascutit, crezi ca va fi un "organ" politenesc sa te apere, iesit brusc din tufis, special pentru persoana ta importanta? Daca legea nu ajuta, exista alternative..

  • Draga Constantine…da esti tampit?…sau doar te faci? Din causa celor cu mentalitate ca a ta se intampla asa ceva in jurul nostru. Nici un barbar nu ar fi putut sa se apere in fata a 7 nenorociti care au ganduri rele…pt o femeie e greu sa se apere de un singur barbat care crea sa o violeze…dapai de 7. Gandestete bine la ce ai scris…gandestete bine ca o data intrata pe mana lor era imposibil sa se apere sau sa fuga in cautarea unui ajutor. Cand o sa incetati sa acoperiti de rusine si de vine victimele agresiunilor si alle violurilor…deabia atunci putem spera ca se va schimba ceva in Romania asta plina de nebuni si inconstienti.

 9. Si cand te gandesti ca idioata de magistrat,ia lasat in libertate,in loc sa fie trimisi unde le este locul si violati sistematic in fiecare zi pana la proces.Sa fereasca dumnezeu pe toata lumea de asa ceva.

 10. castrarea cea mai buna cale , ar baga frica in toti imbecili ,
  Violare = castrare
  hotie = mutilare
  si atunci sa vedem daca ar mai exista atatea infractiuni

 11. Acesti golani au savirsit doua crime,una, violul in sine si a doua,mutilarea pe viata a unui suflet de copil!

 12. Băi Constantine, ești prost ca și sătenii din satul ăla de căcat numit Văleni,unde toți o condamnă pe biata fata…Cum putea să se apere biata fată de bestiile alea cu două picioare sau sa strige după ajutor, băi creier înțepenit???Crezi că nu a țipat sau a încercat să fugă de animalele alea, dar nu ar fi avut nici o șansă…În fine, ar mai fi de zis multe dar tot nu pricepi nimic,și câți or mai fi ca tine …creiere seci pe pământ…P.S. să stea toată viața în pușcărie și să aibă grijă de cele 7 animale, ceilalți din penitenciar,fetițe să vă facă, bestiilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.