Violatorii din Vaslui trăiesc un chin în închisoare. Un prieten a dezvăluit ce le-au făcut ceilalţi deţinuţi

Cei şapte violatori din Vaslui au fost mutaţi în penitenciar, imediat cum perioada de carantină a expirat. Deşi sunt şicanaţi de alţi deţinuţi, tinerii preferă să stea retraşi şi să nu-şi facă duşmani.

Într-o seară de noiembrie din 2014 o fată de numai 17 ani a trăit cea mai cumplită dramă. Fata terminase orele şi se întorcea acasă, într-un sat aflat la 5 kilometri distanţă de oraşul Vaslui când un consătean care era cu maşina s-a oferit să o ducă acasă. Adolescenta a acceptat pentru că-l cunoştea, însă ce a urmat este de neimaginat. Tânărul a dus-o pe un câmp şi şi-a chemat prietenii. Acolo au violat-o ore în şir şi au supus-o la perversiuni.

7-violatori

În pielea goala, în mijlocul unui şes pustiu, fata a fost îngenunchiată la propriu. Plângând, fata l-a implorat să îşi facă milă şi să o ducă acasă. Însă ei au continuat orgia.

„Avadanei Silviu m-a trântit în genunchi şi m-a obligat să-i facă sex oral. Apoi, cu forţa, am întreţinut relaţii sexuale normale şi anale, până mi-am pierdut cunoştinţa”, le-a declarat victima anchetatorilor.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit că în cele trei ore în care a fost ţinta orgilor sexuale, eleva de 17 ani a fost sunată de nu mai puţin de 60 de ori, de părinţi, prieteni şi colegi.

Cazul fetei violate la Vaslui de şapte tineri a oripilat opinia publică. Cazul a fost intens mediatizat şi după 9 luni, violatorii au fost condamnaţi la ani grei de închisoare.

Conform procedurii, condamnatii au primele 21 de zile de caratina. Mai exact, o perioada in care sunt izolati de restul detinutilor, pentru a se obisnui mai usor cu inchisoarea. De curand, acea perioada a expirat, iar violatorii au fost mutati in penitenciar.

Cei sapte tineri din Vaslui se pare că platesc cu varf si indesat pentru oribila fapta.

“Majoritatea sunt retrasi, incearca sa nu supere pe nimeni. Bineinteles, mai exista si detinuti care ii sicaneaza, insa, pana acum, nu au avut parte de probleme mari. Singurul care o duce bine este Silviu Burada, el s-a obisnuit cu detentia, si-a facut chiar si amici. Se spune ca parintii au dat bani multi pentru ca fiul lor sa fie protejat si sa nu i se intample nimic. El oricum a fost mereu mai dur din fire”, a declarat un apropiat al familiei Burada, pentru CANCAN.

VEZI SI: Românii din Italia vor fi afectați de această măsură. Ce lege le pregătește Guvernul italian:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
gogu
gogu
5 ani in urma cu

care-i chinul ?….idioti de ziaristi !

mircea
mircea
3 ani in urma cu

Astia trebuiau castrati