Violatori, ucigași, tâlhari și proxeneti- in avion pe ruta Roma-Bucuresti

Matteo Salvini ne-a făcut „pachet” 13 prizonieri români care vor fi repatriați acasă, anunţând totodată că acesta este doar începutul. Cei 13 deținuți români se vor întoarce cu un zbor direct Roma-București pentru a-și executa sentința în închisorile patriei.

Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Matteo Salvini, care a explicat planul de returnare a acestor deținuți în România. Aceștia sunt români care au fost condamnați pentru diferite infracțiuni, cum ar: fi violul, uciderea, jaful. Repatrierea acestor deținuți este doar un prim pas într-un plan lansat de Ministerul de Interne în colaborare cu Ministerul de Justiție pentru a returna unii deținuți prezenți în închisorile italiene în țările lor de origine.

„Un zbor Roma-Bucuresti duce 13 deținuți înapoi în România, condamnați pentru viol, omor, ținere în sclavie, tâlhărie, tăinuire, sechestru de persoană, exploatarea prostituției! Sunt fericit că și pe acest front realizăm ceea ce am promis. Criminalii străini găzduiți în pușcăriile noastre trebuie să execute pedeapsa în țara lor de origine!” a scris Matteo Salvini, pe contul personal de Facebook, adăugând la sfârșit hashtagul „#de la vorbe la fapte” ( #Dalleparoleaifatti) făcând trimitere la un articol de pe ilgiornale.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu