VIOLATOR CAUTAT DE POLITIE


Portretul-robot al unei persoane suspecte de comiterea unui viol în staţiunea balneară Călimăneşti – Căciulata, din judeţul Vâlcea, a fost postat marţi, 27 noiembrie, pe Facebook. Violul a fost comis în data de 25 noiembrie.

Fapta ne-a fost confirmată de surse din interiorul anchetatorilor.

„Suspect tentativă de viol la data de 25 noiembrie pe raza oraşului Călimăneşti – Căciulata. Bărbat cu vârsta cuprinsă între 46 – 50 de ani, înălţime 1,80, greutate 80 – 90 kg, aspect îngrijit, corpolenţă atletică, faţă ovală cu tenul deschis şi neted, ochi căprui cu forma rotundă, sprâncenele cu foarte puţin păr, posibil chel, nasul puţin coroiat cu vârful deviat spre stânga sau dreapta, buzele subţiri.

Pe cap purta o căciulă neagră, tip tricotată, cu striaţii verticale, o geacă de fâş culoare albastru închis şi pantaloni tip blug de culoare kaki (verde mai şters).

Ca particularităţi, la dantură în partea superioară dreapta din faţă avea doar un dinte, iar în partea inferioară avea lipsă trei dinţi.

Ca şi particularitate la mers, păşeşte cu vârfurile depărtate”, se arată în textul care însoţeşte portretul -robot cu următorul îndemn: „Vă rog să distribuiţi această fotografie! Este un individ deosebit de periculos şi trebuie identificat cât mai urgent!”.

Victima este o minoră. Rămâne să aflăm dacă este vorba despre viol sau tentativă de viol. Potrivit unor surse, fapta s-a petrecut duminică, în plină zi, iar adolescenta a scăpat de agresor datorită intervenţiei unor turişti. Bărbatul a fugit, iar acum este dat în urmărire.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile