VINVOAȚII VOR FI MEDICII

Atunci când toată plandemonia va fi luat sfârșit, atunci când resursele celor puțini de a prosti se vor consuma, iar capacitatea celor mulți de a fi prostiți va fi cu supra măsură depașită, atunci, adică nu peste foarte multă vreme, vom trage linie și vom constata ce și cât am pierdut!

Și, cu toată disponibilitatea și apetența noastră, ca societate, de a fi mințiți, la un moment dat cineva va trebui arătat cu degetul ca vinovat! Iar vinovații nu vor fi politicienii. Nici corporațiile. Nici mogulii netului sau ai Mass-media.

Vinovații vor fi medicii. Și asta pentru ca ei sunt mici și neînsemnați. Dar și pentru ca și ei au o mare parte de vina, extrem de reala, căci mulți s-au înrolat voluntari in armata minciunii și a terorii instituționalizate.

Căci prin intermediul și mijlocirea lor s-a instaurat isteria distructiva, fără ei epidemia de frica nu s-ar fi putut instala.

Ei, “eroii in halate albe”, vor fi ținuți responsabili și pentru victimele vaxinurilor, dar și pentru marea majoritate a victimelor din epoca plandemica. Veți vedea!

Deja sunt voci din rândul medicilor care spun explicit asta. O familie de medici din provincie mi-a istorisit un tablou de coșmar!

De la aceștia am aflat de cazurile mai multor pacienți internați ca urmare a unor suspiciuni de CoVid, testați și găsiți “pozitivi” de către laboratoare neacreditate și medici nespecialiști, morți in spital după multe zile de “îngrijiri medicale”, însă care, in urma unor necropsii obținute cu greu, s-a constatat ca nu au avut niciodată CoVid! Nici ei, cum, in mod evident, nu au avut nici cei lângă care au fost internați.

Marea majoritate a morților de CoVid mi s-a spus ca au rezultat fie ca urmare a aplicării “schemei de tratament” mult prea brutale pentru persoanele in vârsta sau bolnave de alte afecțiuni cronice, fie ca urmare a unor evidente malpraxisuri ascunse de autorități – cum este administrarea de oxigen după ce pacienților li se aplicaseră sprayuri de genul Ventolin.

Sa nu mai vorbim de situația spitalelor CoVid din provincie, acolo unde nu s-a mai făcut nicio intervenție de specialitate și unde au murit cu zile pacienți bolnavi cronici. Acolo unde medicii “pun parafe” fără însă a semna fișele medicale ale pacienților din spitalele publice și asta pentru simplul motiv ca acești “medici” 6 zile din 7 sunt plecați in marile centre universitare acolo unde sunt angajați in clinici private.

Rare ori se întâmplă ca un eveniment sa dezgolească atât de brutal defectele și infirmitățile unui corp profesional in ansamblul sau.

Plandemia asta a făcut: ne-a arătat cât de cinici, de lipsiți de scrupule, de ticăloși dar și de prost pregătiți sunt mulți, foarte mulți dintre “eroii in halate albe”.

Nu toți, dar foarte mulți dintre voi, doamnelor și domnilor “doctori” nu sunteți demni de această titulatura!

Ați decăzut din onoarea și demnitatea de a fi medic atunci când ați încălcat jurământul pe care l-ați depus, si in care ați jurat și ca “În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul și bunăstarea bolnavilor, mă voi ține departe de orice acțiune dăunătoare și de contacte intime cu femei sau bărbați”.

Ați făcut din vocație bișniț, ați părăsit pacientul pentru bani și onoruri, ați trădat spitalul pentru industria Big pharma. Sa va fie Rușine!

Și dintre toți cei care nedemn va numiți medici s-au ridicat voci care au spus adevarul, fie cu voce tare, in Piata publica, fie in taina, cum a procedat familia de doctori de card va spuneam.

Iar dintre cei care au îndrăznit sa expună public mizeria in care ați târât nobila voastră profesie, mulți sunt pe cale sa devină victime ale tagmei ticăloșite din care faceți parte:

Doctorul Razvan Constantinescu și profesorul Vasile Astărăstoaie sunt emblematici. Dar nu sunt singurii. Mai sunt mulți oameni printre felcerii din linia întâi.

Cei din urma vor rămâne oameni și doctori in adevăratul sens al cuvântului.

Cei dintâi… au devenit deja eroi!

De aceea, dragi “eroi din linia întâi”, va îndemn sa va salvați voi și nobila profesie pe care o practicați, va îndemn sa spuneti Adevarul! Acum, cât încă nu sunteți complet Compromiși!
Acum cât încă va mai puteți salva ca medici, dar și ca oameni!

Spuneți adevărul! Cu orice preț! Chiar și cu prețul de a deveni eroi, martirizați de cei mai ticăloși și mai jegoși dintre voi!

Spuneți Adevărul înainte sa o facă alții!

Căci știți bine ca vom afla Adevărul, și Adevărul ne va face intr-un sfârșit liberi de minciunile și teroarea la care ați pus umărul!

Iar același Adevăr v-ar putea lipsi nu doar de onoare sau dreptul de LIBERA practica… ci și de libertate!

Spuneți Adevărul! – sursa – Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!