Vine URGIA peste bugetari și pensionari! Ce lider PSD face anunțul!

Codrin Ștefănescu spune că PSD va stabili în ședința CEX strategia pentru perioada următoare, acesta acuzând faptul că toată lumea s-a unit împotriva unui singur partid

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a criticat dur opoziția, la postul Antena3 , afirmând că ” toată lumea s- a unit împotriva unui singur partid , fiecare având interes să sfârtece o parte din felia puterii în interes propriu”.

Codrin Ștefănescu a spus că PSD va analiza în ședința CEX de vineri care va avea loc strategia care va fi adoptată în următoarea perioadă, acesta afirmând că există posibilitatea ca Dăncilă să rămână premier încă 45 de zile, acest lucru fiind posibil dacă PNL nu va propune un nou premier sau dacă premierul desemnat de Iohannis nu va primi suficiente voturi în Parlament.

Citiți și:  Bomba zilei. Revine Dragnea in politica?

Codrin Ștefănescu spune că vin vremuri grele pentru bugetari , care ar putea să aibă salariile tăiate,dar și pentru pensionari, ale căror pensii ar putea fi înghețate. ,,Partidul trebuie să strângă rândurile. Azi am pierdut guvernarea la o diferență doar de 6 voturi . În ceea ce privește noul premier, se va face cum dorește președintele Iohannis. Daca presedintele va desemna un premier, îi vom lăsa pe cei din opoziție să adune suficiente voturi pentru a vota noul guvern”, a spus Codrin Ștefănescu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile