VINE URGIA! Avertisment de la ANM. Potopul va dura PATRU zile. Toată România este afectată

ANM a emis duminică un avertisment de vremea rea prin care anunță o perioadă mai lungă de instabilitate atmosferică în toate regiunile țării.

Avertismentul de la ANM are un interval de valabilitate între 01 iunie, ora 10 și 04 iunie, ora 10, conform Meteoromania.ro. Fenomenele la care spun experții că ar trebui să ne așteptăm sunt manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată, dar mai ales la cantități de apă însemnate.

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în toate regiunile. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…50 l/mp.

Duminică, 2 iunie, după-amiaza şi noaptea, instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi, posibil, grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă de 15 – 17 grade Celsius. Meteorologii avertizează că luni, 3 iunie, instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată în Bucureşti, unde se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 15 – 16 grade Celsius.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.