VINE APOCALIPSA? „FATA DIAVOLULUI” a aparut în fumul din INCENDIILE APOCALIPTICE din Australia VIDEO SOCANT!

Faţa diavolului a fost surprinsă în incendiile Australiei de un fermier care lupta cu disperare pentru a-şi salva pământul.

Craig Calvert, un producător de lapte, a petrecut 13 ore luptând cu flăcările alături de tatăl său. El a declarat presei că: „Pentru el nu sunt chestii înfricoşătoare incediile, dar există o faţă mare a diavolului chiar în foc”.

IImaginea care pare să ilustreze o „faţă a diavolului” a fost distribuită de un surfer ,întrebând şi pe alţii dacă pot vedea acelaşi lucru.

„Nu sunt tare în chestiuni fantasmagorice, dar există o faţă mare a diavolului în foc”, a declarat pentru 7News un fermier australian care a petrecut mai mult de 13 ore luptând cu flăcările pentru a-şi salva locuinţa din estul Gippsland.

El s-a adresat din nou premierului Scott Morrison şi l-a chemat să „acţioneze”, să sprijine oamenii şi „să nu-i lase pe ceilalţi să moară”. „Oamenii australieni se tem. Este ridicol … Domnule Morrison, vă rog, puneţi-vă mănuşile şi veniţi aici să mă vedeţi”, a spus el.

Fotografiile realizate în Pambula, în statul New South Wales, arată un peisaj de neimaginat, plin de fum, cu străzi pustii, iluminate de un cer roşu aprins. Pe o suprafaţă de 30 de kilometri spre sud, cerul roşu-sânge a coborât peste oraşul Eden, unde sute de oameni căutau adăpost pe plajă, la recomandările poliţiei. Multe case au fost distruse în zonă, iar oficialii se tem că vor exista victime. Un număr de 150 de incendii s-au înregistrat în tot statul, conform Serviciului de Pompieri Rurale. Duminică, aproximativ 2.300 de pompieri luptă contra incendiilor.

Incendiile de vegetaţie de o amploare şi o violenţă fără precedent care au devastat regiuni întregi din Australia s-au soldat cu 24 de morţi şi au provocat „pagube considerabile”, au anunţat duminică autorităţile australiene după o nouă zi marcată de condiţii meteorologice catastrofale, relatează AFP şi dpa.

Sute de proprietăţi au fost distruse şi un bărbat de 47 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică încercând să salveze casa unui prieten în Batlow, la sud-vest de Canberra – numărul celor care şi-au pierdut viaţa în incendiile devastatoare izbucnite în septembrie anul trecut în Australia ajungând astfel la 24.

Toate cele şase state australiene şi un teritoriu au fost afectate de incendii şi peste 5 milioane de hectare de teren au fost distruse de flăcări.

Statele din sud-estul Australiei – New South Wales, Victoria şi South Australia – au fost cele mai afectate de condiţiile meteo extreme de sâmbătă, când în unele zone din Sydney s-au înregistrat temperaturi de 48 de grade Celsius, iar rafalele de vânt au atins 80 de kilometri pe oră.

Vezi: Dezvaluiri SOCANTE despre vaccinuri: sute de gene canceroase create în vaccinurile MMR/ROR pentru a favoriza apariția cancerului la generațiile viitoare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.