Viktor Orbán: Ungaria se pregătește pentru un război pe două fronturi; imigranti din sud și coronavirus

Pe măsură ce coronavirusul se răspândește și invadatorii migranți își fac drum din Turcia și se îndreaptă spre nord-vest spre Europa continentală, este doar o chestiune de timp înainte ca mii si mii de bărbați de vârstă militară să fie strânși la granița cu Ungaria – porțile zonei Schengen din Europa.

Pentru a proteja poporul maghiar de ambele flageluri, Viktor Orbán și guvernul ungar iau măsuri preventive. În cadrul interviului său săptămânal cu Radio Kossuth, premierul ungar a avertizat că, având în vedere faptul că virusul s-a răspândit deja în Italia și în țările din vestul Balcanilor, „trebuie spus că virusul va apărea și în Ungaria, iar noi ne pregătim pentru această eventualitate. ”

Orbán i-a asigurat pe oameni că guvernul său era „în frunte, funcționând 24 de ore pe zi” și că în urmă cu o lună a fost înființat un grup de lucru special care are toate capacitățile tehnice și resursele umane necesare pentru a combate răspândirea virusului. .

„Toate informațiile importante vor fi împărtășite. Echipa maghiară este formată din profesioniști de excepție internațională ”, a spus Orbán.

În ciuda pandemiei globale recent dominate, Orbán susține că amenințarea mai iminentă și existențială cu care se confruntă lumea civilizată și occidentală este fluxul iminent de migranți din sudul global, care include Orientul Mijlociu și Africa.

„În pofida atenției pe care o atrage coronavirusul, migrația rămâne o provocare istorică. Fluxul ascendent [de migranți] dinspre sud este o tendință istorică, iar noi stăm pe calea asta ”, a spus premierul maghiar.

După cum a informat Voice of Europe mai devreme, guvernul turc a anunțat că își va deschide granița cu Siria și va permite să treacă oricare dintre migranții din Orientul Mijlociu pentru a ajunge fără obstacole în Europa.

Răspunzând știrilor, Orbán a subliniat că virusul a fost cu greu singura provocare iminentă cu care se confruntă Europa.

„Unde va fi oprit fluxul dinspre sud? Întotdeauna am susținut că invazia maselor migratoare este asemănătoare valurilor ”, a continuat premierul maghiar.

„Întrebarea principală este unde putem opri acest val care vine din sud. Întotdeauna am spus că migrația vine în valuri. Ar trebui să ne așteptăm la un nou val de migrație și atacuri în masă la gardul de frontieră al Ungariei și trebuie să apărăm granița cu Ungaria. ”

Citeste: STARE DE ALERTĂ NAȚIONALĂ! Grecia închide granițele, desfășoară armata, elicopterele și navele de război pentru a apăra Europa de migranții trimiși de regimul turc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *