Viktor Orban, gest cel putin BIZAR pe internet. Ce imagine a postat premierul maghiar?


Viktor Orban face un gest bizar pe o platformă de socializare la scurt timp după izbucnirea unui scandal „teritorial” în România.

Viktor Orban face un gest bizar pe o platformă de socializare la scurt timp după izbucnirea unui scandal „teritorial” în România.

Premierul maghiar Viktor Orban a postat miercuri pe contul său de Facebook o imagine cel puțin controversată care înfățișează globul pământesc, în care se poate observa Ungaria Mare, care pe vremuri îngloba și Transilvania.

Postarea e însoțită de un text care face referire la examenele de istorie ale elevilor.

Gestul lui Viktor Orban vine la doar o săptămână după scandalul din România declanșat de adoptarea tacită în Camera Deputaților a unui proiect de lege inițiat de UDMR pentru acordarea de autonomie Transilvaniei. Președintele Klaus Iohannis a respins categoric proiectul și a acuzat PSD de înțelegeri subterane cu UDMR. La rândul său, PSD s-a mobilizat și a picat la vot în Senat proiectul.

Citiți și:  Orban îi 'lovește' pe homosexuali unde îi doare mai tare: interzice cuplurilor să adopte copii; protestele nu sunt posibile

Guvernul maghiar derulează mai multe politici publice prin care încearcă recuperarea „națiunii maghiare”.

Sursa: evz.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile