Viktor Orban, DECONSPIRAT! Undă de șoc în Europa

În mesajul video transmis azi noapte, președintele Ucrainei îl atacă dur pe premierul Ungariei și îl acuză că este un apropiat al Moscovei. Zelenski mai spune că rușii vor să captureze zona Donbas și tot sudul țării. El i-a elogiat și pe ucrainenii care luptă eroic și au reușit să recucerească teritorii care căzuseră în mâinile rușilor.

Președintele Ucrainei l-a atacat dur pe premierul Ungariei, Viktor Orban chiar în ziua alegerilor parlamentare, care se desfășoară astăzi, 3 aprilie. Volodimir Zelenski a vorbit deschis despre care este situația la zi în războiul cu armata rusă.

La finalul mesajului de pe Tegram, după ce a prezentat situația din Ucraina, Volodimir Zelenski l-a acuzat pe Viktor Orban că are legături puternice cu Rusia și că nu este sincer.

Citiți și:  Anunț OFICIAL al Rusiei. Este BREAKING NEWS!

„Aceasta se cheamă onestitate, care domnului Orban îi lipseşte. Probabil a pierdut-o undeva, în timpul contactelor cu Moscova”, a spus Zelenski.

Rușii vor zona Donbas
Zelenski a mai anunțat că rușii vor că captureze zona Donbas și sudul Ucrainei, dar că trupele ucrainene au recâştigat controlul în zone din Kiev şi Cernigău, scrie The Guardian.

„Sunt tot mai multe steaguri ucrainene în zone care au fost ocupate temporar. Suntem conştienţi că inamicul are rezerve pentru a creşte presiunea în est. Care este obiectivul trupelor ruseşti? Vor să captureze atât Donbasul, cât şi sudul Ucrainei. Care este obiectivul nostru? Să ne apărăm pe noi înşine, libertatea noastră, teritoriul nostru şi poporul nostru”, a declarat Volodimir Zelenski.

Citiți și:  CUTREMUR in toată Europa! E lovitura anului. Au semnat acordul cu Putin!

Președintele Ucrainei a elogiat „curajul şi rezistenţa” celor care apără oraşele ucrainene, dar a spus din nou că ţara sa nu a primit încă suficiente sisteme moderne anti-rachetă din partea aliaţilor occidentali.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. Orban a fost ales de unguri,este un patriot adevarat,iubitor de neam si tara,se opune globalizarii,deci a pierderii suveranitatii!Evreul Jelenski este un comediant impus de americani,nu este legat sufleteste de Ucraina si de ucrainieni;el executa ordine primite de la stapanii lui !

  2. Un BOU !

  3. Soldea Vasile

    Era vorba de ajutoare umanitare (hrană, medicamente, haine, materiale pașnice) dar se vede treaba că și armamentul sofisticat oferit mai nou este acum cerșit tot ca ajutoare. Este interesul cuiva ca războiul să continue sau doamne ferește să escaladeze. Prin astfel de ajutoare eu consider că nu va duce la o ințelegere de pace sau rezolvare a diferendelor între părțile beligerante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.