“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Viktor Orban aruncă în aer toată Europa. Putin şi-a dat acordul

orban putint d22cbe432a

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a avut o conversație telefonică cu președintele rus Vladimir Putin și a reușit să-l convingă să se reașeze la masa negocierilor pentru a încheia rapid conflictul militar din Ucraina.

Viktor Orban l-a convins pe Vladimir Putin să se reașeze la masa negocierilor
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus că a avut miercuri o conversaţie telefonică cu Vladimir Putin.

„I-am propus preşedintelui Putin să decreteze un armistiţiu imediat în Ucraina. A răspuns afirmativ, dar cu anumite condiţii”, a explicat premierul maghiar, citat de cotidianul francez Le Figaro.

Viktor Orban l-a invitat pe Vladimir Putin la Badapesta pentru un summit extraordinar cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, cancelarul german Olaf Scholz şi cu președintele francez Emmanuel Macron pentru a discuta despre soluţionarea conflictului militar din Ucraina.

După câștigarea alegerilor în scrutinul parlamentar de duminică, agenția de presă Reuters susține că este posibil ca Viktor Orban să se împotrivească sancțiunilor europene referitoare la livrările de petrol și gaze naturale rusești, subliniind că ar duce la o distrugere a economiei Ungariei.

Potrivit sursei citate, premierul ungar este de părere că economia maghiară este deja slăbită de războiul din Ucraina.

Confruntarea Ungariei cu UE pare acum inevitabilă
Reuters susține că premierul Ungariei se va folosi de acest mandat pentru a întări politicile interne conservatoare cu scopul de a crea o clasă de industrialiști loiali guvernului.

Cu toate acestea, Viktor Orban are de rezolvat mai multe probleme printre care se numără repararea relației cu aliații estici precum Polonia. Aliații estici au fost afectați de atitudinea rezervată a șefului Guvernului de la Budapesta cu privire la războiul din Ucraina.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.