GENERAL

Viktor Orban a dat lovitura! Înțelegerea secretă Putin-Orban care aruncă în aer CRIZA ENERGETICĂ!

Viktor Orban 1024x696 1

Gazprom a mărit livrările de gaze către Ungaria prin conducta Turkstream, care aduce gazele prin Serbia, a declarat sâmbătă un oficial al Ministerului de Externe ungar.

Maghiarii au păstrat relaţii pragmatice cu Moscova de la invadarea Ucrainei de către Rusia, creând tensiuni cu unii aliaţi ai Uniunii Europene dornici să adopte o linie mai dură.

Ungaria, dependentă 85% de gazele ruşilor
Ungaria, care este dependentă în proporţie de 85% de gazul rusesc, se opune ferm ideii oricăror sancţiuni UE asupra importurilor de gaze ruseşti, iar prim-ministrul Viktor Orban a făcut lobby din greu pentru a obţine o scutire de la sancţiunile UE asupra importurilor de ţiţei ruseşti.

De curând, maghiarii au solicitat Kremlinului încă 700 de milioane de metri cubi de gaze, pe lângă un acord de furnizare pe termen lung existent cu Rusia.

Gazprom va adăuga 2,6 milioane de metri cubi de gaze suplimentari pe zi, livrărilor convenite anterior, prin Turkstream în august, volumul livrărilor din septembrie fiind în negocieri.

Ungaria, acord cu Gazprom pe 15 ani
Acordul ungurilor cu Gazprom este pe o perioadă de 15 ani, cu opţiune de modificare a cantităţilor achiziţionate după 10 ani.

Ungaria primeşte 3,5 miliarde de metri cubi (bcm) de gaze pe an prin Bulgaria şi Serbia, în cadrul acordului său pe termen lung cu Rusia, şi încă 1 miliard de metri cubi printr-o conductă din Austria.

Sursa: national.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Un comentariu

  1. Auirea. Nu e nicio intelegere secreta. Ministrul de Externe si al Comertului Extern al Ungariei, Szijjarto, la Moscova a negociat direct cu Lavrov actul aditional al contractulu cu Gasprom pe 15 ani din septembrie 2021 ,negociat si semant tot de el. Sopul principal al intrunii a fost anuntat public cu mult inainte de deplasarea la Moscova din 18 iulie 2022, iar pe 19 iulie s-a semnat acordul cu directorul general Gasprom, dupa care a avut loc o conferinta de presa internationala. Deci, niciun secret.

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d