Viitorul e acum: Armele care au fost deja inventate – GALERIE VIDEO

Viitorul armelor este unul teribil si in mare parte el provine parca din scrierile science-fiction si nu din laboratorul cercetatorilor. Insa, Statele Unite au inventat numeroase arme ale viitorului, care au fost deja testate in lupta.

De la lasere super-sofisticate pana la roboti care pot fi actionati de la distanta, acestea sunt doar cateva dintre noile tehnologii care au fost introduse in industria de armament din Statele Unite, potrivit IB Times.

Va prezentam mai multe arme ale viitorului, care in urma cu zeci de ani pareau doar niste povesti stiintifico-fantastice.

Aruncatorul de grenade XM-25

Aceasta arma de artilerie poate lovi tinte aflate la 700 de metri distanta, iar forta exploziva a acesteia este uriasa.

Robotul actionat de la distanta

Aceste tipuri de arme sunt utilizate ca niste elemente de descurajare, mai degraba decat niste arme ofensive. Armata SUA a luat astfel de arme pe campurile de lupta din Irak.

Sistemul de radiatie termica

Aceasta arma ii face pe oameni sa se simta ca si cum pielea lor ar lua foc. Sistemul de radiatie termica este folosit in special pentru a dispersa grupurile de protestatari sau de combatanti inamici.

Dispozitivul acustic

Dispozitivul Long Range Acoustic este o arma non-letala care este utilizata pentru dispersarea multimii scapate de sub control. Dispozitivul poate fi auzit pana la o distanta de 300 de metri.

Dispozitivul de electrocutare

Acest dispozitiv portabil este capabil de electrocutarea a zeci de oameni la un moment dat si este folosit pentru dispersarea inamicilor.

Aparatul cu unde radio

Acest dispozitiv emite unde radio care ii fac pe oameni sa se simta rau. Se intrerupe auzul, iar echilibrul este afectat.

Ultra laserul LA-9/P

Acest laser puternic poate fi folosit impotriva aeronavelor sau asupra obiectivelor tinta. El poate actiona pana la o distanta de 4 kilometri.

 

Laserul Boeing

Laserul poate distruge avioanele inamice. Intr-un test, laserul realizat de catre firma Boeing a fost capabil sa loveasca o drona care efectua o misiune de zbor. Fascilul laserului are o putere de 1 kilowatt, insa Northrop Grumman Corporation lucreaza la o noua varianta ce ar dezvolta o putere de 100 de kilowatti.

LASA UN COMENTARIU