Videoclipul integral cu ultima melodie cântată în Colectiv a fost dat publicității. Acuzațiile sunt extrem de grave:

ART-810x540

Pe youtube a apărut videoclipul care arată faptul că incendiul nu a pornit în timpul melodiei “The day we die”.

După incendiul care a avut loc la clubul Colectiv și în care și-au pierdut viața 30 de tineri au apărut în mediul online o serie de supoziții care de care mai ciudate cu privire la modul în care a izbucnit incendiul și la momentul în care clubul a luat foc.

Există jurnaliști care au mers atât de departe încât au făcut acuzații groaznice la adresa vicepriministrului Gabriel Oprea deoarece consideră ca acesta a căutat să provoace un eveniment teribil care să abată atenția de la presiunea publică pusă asupra lui pentru a își da demisia.

Unul din acești jurnaliști este George Roncea care, după ce a analizat pozele din club susține că este imposibil ca scânteile de la articifii să fi aprins buretele de pe stâlp atât de repede. Mai jos vă prezentăm postarea pe care acesta a făcut-o în aceasta dimineață pe facebook:

“CLUBUL NU A LUAT FOC DE LA ARTIFICII – DEȚIN PROBA ! .FOCUL A FOST PUS !! .PROBA VIDEO !!!! Acum cinci ore un cont youtube a pus o filmare de fix 4.53 minute Filmarea este pe deplin doveditoare. Scânteile artificiilor cad direct peste buretele stâlpului…și nu ia foc deloc. Nu se aprinde nimic, absolut nimic. Toată teoria lansată de autorități se dovedește falsă. Clubul nu a luat foc la piesa The Day We Die Autoritățile au mințit. De ce s-a grăbit să ajungă Oprea fulger la Club, după incendiu? Teoria aprinderii Clubului în urma unei cu totul alte aprinderi și combustii, teoria susținută de mine cu suportul unor specialiști independenți de Ministerul lui Oprea capăta acum o confirmare totală. Priviți singuri, și lămuriți-vă. Oprea a mințit a dezinformat întreaga presă susținând minciuna aprinderii Clubului de la artificii. Uitați-vă și voi cât a putut minți…. Oprea, sper să mori în iad ars de viu două mii de milenii, hienă spurcată Aici este linkul la VIDEO:”

Dacă jurnalistul are sau nu dreptate acest lucru trebuie lăsat în seama autorităților competente care vor cerceta acest caz care a șocat o țară întreagă. Vă prezentăm mai jos videoclipul care a apărut pe facebook și despre care jurnalistul susține că îi susține teoria:

2 comments

  1. Foarte bun bateristul ! Si clipul suna ok, deci clar nu a fost filmat din public cu telefonul, asa cum vrea sa para.. Mare pacat de ei toti ! RIP.

  2. videoclipul nu este integral, este un punct de montaj(crossfade) la minutul 3:38…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *