“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

VIDEO: Un TRAVESTIT invadează un parc pentru copii – Părinții răspund: ”Nu e loc aici pentru așa ceva!”

#homosexual

tranilau parc

Scene șocante în capitala României: părinții unor copii aflați la joacă în parc sunt nevoiți să-i apere de prezența unui travestit care le dădea târcoale.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și prezintă cum mai mulți părinți îl iau la întrebări pe bărbatul în rochie, între care și „Ce-ai făcut mă cu copiii”?

Alții îi transmit că nu are ce căuta pe lângă copii, în timp ce un tată îi spune: „Te-ai urcat peste copilul meu acolo, în roată!”.

Transgenderul pare însoțit de două femei, care încearcă să-l ia de-acolo. Ulterior, filmarea se mută pe un teren de joacă, unde „transul” sare la un tată care-i spune că „nu este aici locul pentru prostiile astea”.

„Transul” își dă peruca jos și-l amenință cu bătaia pe respectivul tătic. „Ți s-a mai spus, cu toții avem limitele noastre, înțelege”, încearcă tăticul să raționeze cu persoana, semn că nu este prima oară când apare în acel loc de joacă.

Travestitul/Transgenderul sare gardul și amenință că se întoarce să-l bată pe respectivul om.

Poliția locală nu-și face apariția niciun moment în imagini. Pe rețelele de socializare se susține că postarea este din acest an, 2023.

*Nota lui Vlad Voicu: Tranilăul a început să se comporte ca un psihopat amenințând părintele cu bătaia și că “se va întoarce să-l bată”. Probabil că asta nu este instigare la ură împotriva părinților, ci este vorba de o victimă discriminată și neînțeleasă. Totuși reacția părinților este una sănătoasă, semn care ne dă de înțeles că în România nu este loc pentru tranilăi, indiferent de propaganda LGBT ce ni se bagă pe gât. Pur și simplu nu este locul vostru aici.

VIDEO AICI: VIDEO CU UN PEDOFIL TRAVESTIT / Părinții își apără copiii de un psihopat apărut la un loc de joacă în București: „Ce-ai făcut mă cu copiii? Te-ai urcat peste copilul meu acolo în roată!”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.