VIDEO: Un TIGAN aproape analfabet din Târgovişte a încercat să ia carnetul. Cum „a citit” întrebările

1234

Un tigan din judeţul Dâmboviţa a încercat să obţină carnetul de conducere, în ciuda faptului că era aproape analfabet. Pentru a-i păcăli pe examinatori, acesta a intrat în sala de examen cu un adevărat sistem audio-video ascuns sub haine.

Era pentru a treia oară când Tudoran Coman, în vârstă de 21 de ani, încerca să obţină carnetul. Poliţiştii l-au prins însă cu o cameră video ascunsă în dreptul unui nasture, cu o cască în ureche şi cu un emiţător lipit cu bandă adezivă de picior.

VEZI SI: TIGANUL bătăuş care l-a băgat în spital pe un student clujean A MURIT acum într-un accident de maşină

Coman a negat că ar fi încercat să copieze şi, mai mult, a susţinut că nu ştia ce poartă pe sub haine şi că ar fi primit 300 de lei de la cineva pentru a intra astfel în sala de examen, conform Ştirile ProTV.

Poliţiştii şi-au dat seama că tânărul nu ştia nici să citească, nici să scrie corect atunci când l-au pus să dea o declaraţie.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune şi riscă să nu mai poată da niciodată examenul auto.

VEZI SI: Un tigan de 13 ani dintr-un cunoscut clan a spulberat o tanara de 20 ani pe trecerea de pietoni!

VEZI SI: TIGANUL cu BMW care a băgat o adolescentă de 16 ani în comă şi a fugit de la locul accidentului, plasat în arest la domiciliu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. La reeducare cu el URGENT !!!

  2. no cioaro,acum esti smechera? ce bine ar arata cioara inpaiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.