VIDEO Un tânăr care nu purta masca în mod corespunzător la metrou a fost încătușat de jandarmi după ce a devenit agresiv

Un tânăr care nu purta în mod corespunzător masca de protecție la metrou a fost încătușat luni de jandarmi. Individul s-a opus reținerii, fiind scos cu forța din vagonul de tren de patru membri ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

”În data de 13.07.2020, in jurul orei 10.50, patrula mixta de ordine publica care executa serviciul in zona statiei de metrou ,,Piata Unirii 2″, au interceptat un bărbat care purta mască de protecție necorespunzător. La recomandarea patrulei mixte de a purta in mod corect masca de protectie, persoana in cauza a devenit recalcitranta și a fugit pe scările care duc spre metrou urcând în trenul care ducea in directia ,,Tineretului”. S-a procedat la urmarirea celui in cauza, iar în momentul imobilizarii, acesta a opus rezistenta, devenind agresiv cu forțele de ordine. S-a procedat la imobilizarea persoanei și conducerea acesteia la sediul Politiei Metrou, în vederea identificării și dispunerii masurilor legale”, a transmis Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei într-un comunicat.

Episodul a fost filmat și postat pe Youtube de unul dintre martori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. La parte…”a devenit agresiv…” ați pus-o voi, de la sit, sau ”jurnalistul” vîndut. Pentru că bucata asta de text schimbă radical sensul situației. Nu s-a specificat în ce formă omul a devenit agresiv. Aș vrea să-l văd p-ăla care te roagă să-i toturezi oasele lungi și să rămână blajin. Un lucru nu uitați: tot ce faceți voi apărătorii criminalității de stat, care ați călcat în picioare orice text de lege, veți plăti voi și familiile voastre. N-o să puteți invoca nici o prevedere legală, ca aceea care spune că răspunderea penală și civilă e personală. Nici să nu vă gîndiți. Pedepsele vor fi deasemenea ”exagerate” și cel puțin la fel de criminale. VOI, apărătorii criminalității, ne-ți întors la Vechiul Testament: ochi pentru ochi; dinte pentru dinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *