VIDEO: UN ROMAN S-A URCAT PE CRUCEA DE PE CARAIMAN FARA PROTECTIE SI A APARUT LA BEAR GRYLLS

Flaviu-Cornescu

Cat de sus ai putea sa urci? Imaginile care il surprind pe neinfricatul Flavius Cernescu la o inaltime de peste 2290 m, iti vor da fiori. Tanar dar dornic de distractie, a reușit performanța de se a urca pe Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman, în luna iulie a anului 2015.

Dupa ce a urcat pe crucea imensa fara echipament, nu a ezitat sa fluture mândru drapelul României.Provocat de… Bear Grylls,la emisiune caruia a luat parte, Flavius a urcat fara teama la o inaltime uimitoare.

Daca aveti impresia ca drumul pana la cruce a fost usor, va spunem ca barbatul a fost nevoit sa urce cu telecabina până la Cabana Babele, iar din acel loc a urcat cu un monociclu.

In interviul dat, romanul povesteste cum lumea se vede altfel de sus, este mult mai frumoasa si poti sa constientizezi mai usor cat de pretioase sunt locurile in care te afli. A marturisit ca ii era putin teama cand soarele intra in nori pentru ca atunci batea si vantul mai tare. Ceata care a aparut nu i-a fost de ajutor dar iata ca a reusit ceea ce putini ar incerca intr-o viata. Frigul i-a ingreunat actiunea pentru ca, spune el, i-au inghetat mainile urcand pe exteriorul structurii.

Crucea renumita are o înălțime de 28 de metri, iar bratele ei masoara,fiecare, câte șapte metri. Trebuie stiut faptul ca soclul pe care se află este înalt de 7,5 metri, iar altitudinea la care se află este de 2291 de metri.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile