VIDEO: Un muncitor acuzat că a TAIAT un poliţist a fost, de fapt, victimă. Poliţistul l-a SNOPIT în bătaie

Răsturnare de situaţie în cazul unui incident petrecut în Lugoj. Un poliţist despre care se credea că a fost tăiat la mână de un muncitor care a refuzat să poarte mască, s-a rănit, de fapt, când l-a agresat pe bărbat.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată că un muncitor din Lugoj, despre care s-a spus că a agresat un poliţist care i-a atras atenţia că nu poartă mască, este, de fapt, victimă, agresorul fiind chiar poliţistul.

Din imaginile publicate de lugojinfo.ro se poate vedea că mai mulţi muncitori lucrează la o avarie a reţelei de apă de pe strada Timişoarei din Lugoj. La un moment dat, în dreptul muncitorilor opreşte un echipaj de Poliţie. Poliţistul din dreapta îi spune ceva unui muncitor care pare să aibă în mână un cuţit cu care ascute o bucată de lemn, iar la scurt timp maşina de poliţie parchează lângă muncitori.

Citiți și:  Ce a făcut polițistul din Lugoj pentru a-și scăpa pielea după ce l-a bătut pe muncitorul care nu purta mască. A crezut că va reuși, dar s-a ”fript” rău de tot

Din imagini se poate vedea cum poliţistul se năpusteşte asupra muncitorului, lovindu-l de mai multe ori cu pumnul în stomac. Ulterior, bărbatul este tras spre maşina de poliţie, iar poliţiştul şi colegul său îl urcă în maşină pe muncitor. Din imagini se vede că poliţistul îşi scutură mâna stângă, părând că o scutură pentru că a fost rănit şi îi curge sânge.

„Referitor la imaginile video, ce privesc modul de acţiune al unui poliţist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competenţelor. De asemenea, conducerea I.P.J Timiş a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenţie a poliţiştilor. În funcţie de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecinţă”, a transmis IPJ Timiş.

Citiți și:  Şef din Poliţie, acuzat că şi-a hărţuit amanta care nu îl mai voia. „Nu uita. Trădătorii ajung rău!” - Şef din Poliţie, acuzat că şi-a hărţuit amanta care nu îl mai voia.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile