VIDEO: Un Lup a bagat spaima in tarani. Ce vrea romanul nostru sa faca acum?

buna

Citez de pe un site de stiri facut pt tot prostul. Pardon. Taranul dupa cum scrie presa.

„Disperat că îi tot dispăreau oi din gospodărie, un bărbat din Mureş a trecut la metode moderne de monitorizare a hoţilor.

Omul a investit în camere de supraveghere şi a lăsat ochii electronici să păzească în locul lui. Când a derulat imaginile, s-a lămurit că duşmanul turmei are colţi puternici şi este extrem de fioros.

Un lup înfometat a luat într-o singură noapte 6 miei şi a atacat o oaie. Acum, fermierii le cer vânătorilor să obţină autorizaţie şi să împuşte fiară.

Bestia a atacat fulgerător în miez de noapte. Bietele oi au fugit inspaiamantate. Înfometat, animalul a înşfăcat în primele secunde un mieluţ, pe care l-a cărat în afara ţarcului dar nu s-a mulţumit cu atât.

După o pauză de o oră, stârnit de mirosul de sânge, a revenit şi a ucis încă doi miei. Pe un al patrulea negru la culoare l-a lăsat în agonie. Singura care a scăpat cu viaţa a fost o oaie mare.

„A ieşit cu mieii în gură, lupul avea peste 50 de kile, aproape cât un om!”, spune proprietarul.

Mieii răpiţi au fost găsiţi sfârtecaţi, la câţiva metri distanţă de gardul proprietăţii. Pagubă depăşeşte 1700 de lei.”

Dupa mintea lor este perfect normal sa ucida lupul… pai si daca vine cioara? Cioara nu o mai „pac-pac” pt ca …TIGAN. Ce parere aveti?

LASA UN COMENTARIU