VIDEO: Un copil spune adevărul: ce-și doresc, de fapt, imigranții

sw

Un interviu cu un refugiat sirian în varsta de doar 13 ani a devenit viral pe Facebook, acolo unde a fost vizualizat de peste un milion de ori si distribuit de aproape 20.000 de ori. 

Kinan Masalmeh a ajuns alaturi de sora lui in Ungaria, la Budapesta. Băiatul explică pentru postul de televiziune Al Jazeera ca tot ce isi doreste este sa se intoarca acasa, in Siria, si sa se incheie razboiul, arată și The Independent, citat de cyd.ro.

Va rog, ajutati-i pe sirieni. Sirienii au nevoie de ajutor, opriti razboiul. Nu vrem sa ramanem in Europa, doar sa se opreasca razboiul. Politia din Serbia, din Ungaria, din Macedonia, din Grecia nu ne vrea. Sirienii au nevoie de ajutorul acum! Doar opriți războiul în Siria și nu vom mai veni în Europa! Opriți războiul”, spune baiatul, cu ochii plini de lacrimi.

Kinan si sora lui au fugit din orasul Daraa, devastat de razboiul civil care a luat sute de vieti.

A 13-Year-Old Syrian’s Message to Europe„Please help the Syrians… The Syrians need help now. Just stop the war. We don’t want to stay in Europe, just stop the war.”We first met 13-year-old Syrian refugee Kinan Masalmeh in the Hungarian border town of Szeged last week. Outside Budapest’s main international railway station, we found him among the hundred of refugees who have been stranded for a second day as authorities continue to block them from travelling to other countries.

Posted by Al Jazeera English on Wednesday, September 2, 2015

VEZI SI: MERKEL AMENINTA ROMANIA DACA NU PRIMESTE IMIGRANTI
2.791 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU