“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIȘTIRI BUZAU

VIDEO: Un buzoian a plătit întreținerea în monezi! Revanșă pentru faptul că nu i-a fost scos copilul sub trei ani de la întreținere

Nemulțumit pentru faptul că nu i-a fost scos de la întreținere copilul mai mic de trei ani, deși există lege în acest sens, un buzoian a ales să se răzbune plătind întreținerea în monezi. Mai exact, locatarul a plătit 80 de lei în monezi de 1, 5 și 10 bani. Pentru aceasta a mers la bancă, unde a pierdut o oră, pentru a-i transforma 80 lei în monezi pe care le-a adus apoi într-o pungă la asociația de proprietari.

În primă fază, doamna administrator a refuzat să încaseze banii. Între cei doi a avut loc și un diferend, dacă locatarul are sau nu voie să filmeze acest moment. Cetățeanul a motivat că în acest fel dorește să aibă o dovadă că a venit să plătească întreținerea.

Apoi, a fost chemată inclusiv doamna președinte de asociație. „Ce facem ? Legal, trebuie să-i primim banii”, au vorbit între ele cele două doamne. Cetățeanu a amenințat că la fel va proceda și lunile viitoare până când nu îi va fi scos copilul de la întreținere.

În cele din urmă, cele două doamne, nu au avut ce face, au deșertat punga cu monezi și s-au pus pe numărat. Încă nu știm cât a durat toată această operațiune. Autor: Auras Tereaca – Buzoienii.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.