VIDEO. Un bărbat din Vaslui a stropit 2 poliţişti cu benzină, ca să le dea foc

O femeie din Vaslui a sunat la 112 ca să anunţe că soţul o bate pe ea, bate copiii şi distruge casa.

Poliţiştii au sosit de urgenţă la faţa locului şi în timp ce vorbeau cu femeia în curte, şi-a făcut apariţia bărbatul, care i-a luat prin surprindere pe poliţişti şi a aruncat benzină pe ei, intenţionând să le dea foc.

Doi poliţişti au fost la un pas să fie incendiaţi de un bărbat din Huşi, comuna Duda Eupureni. B. Marcel, un soţ beat şi turbat de gelozie, care şi-a bătut soţia şi copiii. Femeia a sunat la 112, nemainîndurând ororile.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au început să discute cu femeia, însă soţul agresiv a venit cu un recipient cu benzină, ameninţând că dă foc la toată lumea. Apoi, bărbatul a început să stropeasca cu benzină maşina Politiei, dar şi pe poliţişti.

Citiți și:  Mai bine distribuie pubele, cu normă redusă, în Germania decât să fie dascăli în România: „Câştigăm cât într-un an”

Agenţii au intervenit imediat, sesizând pericolul iminent, imobilizândul pe agresor înainte să poată folosi vreo sursă de foc. În acel moment, unul dintre poliţişti a fost lovit cu capul în gură de bărbat.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile