VIDEO: Ultimele clipe | Accident cu doi morți, surprins de camere. AVEAU POLITIA PE URME

„Reporter Buzoian” a intrat în posesia imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere din Focșănei, care au filmat momentul producerii accidentului grav de miercurea trecută, soldat cu doi morți. Înregistrarea confirmă că în spatele celor doi se afla o mașină a Poliției.

În imaginile surprinse de camere se vede cum autoturismul Audi, în care se aflau doi bărbați, trece cu viteză prin dreptul camerelor, dinspre Autorola înspre Vadu Pașii. La intersecția cu un drum comunal, în linie dreaptă, bolidul virează brusc la stânga și se răstoarnă pe o parte.

La scurt timp, din spate apare și un Logan de poliție, care pornise din filtrul de la Autorola. Între momentul trecerii autoturismului Audi prin dreptul camerelor și cel au Loganului de poliție este un interval de 19 secunde.

Din datele strânse până acum, se pare că polițiștii nu au efectuat semnale de oprire către șoferul autoturismului.

Potrivit unor surse, tânărul aflat la volan circula pe DJ 203K, dinspre Focșănei înspre E85, în momentul în care a văzut filtrul poliției la Autorola. Temându-se că ar putea fi oprit și verificat – mașina avea ITP-ul expirat -, cei doi au făcut cale întoarsă către Vadu Pașii. Pentru că aveau poliția pe urme, tânărul de la volan a accelerat, fapt confirmat și de viteza cu care circula în momentul impactului.

Cele două persoane aflate în mașină – șoferul de 26 de ani și proprietarul, de 52 de ani, au decedat câteva zile mai târziu, într-un spital din București, din cauza rănilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *